1336367Един от най-успелите млади адвокати Светослав Бързанов връчи дизайнерската статуетка за Бизнесдама на Кати Роуз. Призът бе една от категориите на церемонията Секссимвол на годината, която се проведе за девети пореден път.

Кати Роуз излезе на сцената в пълния си блясък и показа зашеметяваща визия. Адвокат Бързанов веднага коментира, че статуетката не би попаднала в по-подходящи ръце и е напълно заслужена.


"Благодаря на всички гласували за мен за това признание, но нека не забравяме, че тази церемония е й благотворителна и основното е да помогнем на нуждаещите се деца" - каза бизнесдамата от сцената.


За благотворителния търг, който се проведе веднага след награждаването, Кати бе донесла бумеранг-уникат, който до скоро е красил домът й в Австралия. Бумерангът е ръчно инкрустиран и с вграден часовник. За него се пребори именно адвокат Бързанов, който срази конкуренцията с подобаваща сума.

Своето отличително присъствие в бизнес сферата, Кати Роуз дължи на създаването и успешното управление на един от най-луксозните и елитни бутици "Роуз Фешън" и няколко международни компании. На красив рафт в дома й вече са наредени други статуетки - Бизнесдама за последните 10 години, орден и приз в Лондон за благотворителност, Мисис България 2011, Мисис Европа 2012, Мисис дама за 2013-та, а през 2014-та година тя печели титлата Най-стилна бизнесдама.


1336367-1

 

Вижте още: