Краси Ангелова представя „Промяната“ в Стара Загора

Книгата разказва за личната трансформация на автора, чрез разбиране значението на персоналния опит и вярвания за определяне на мислите и емоциите ни

На 19-ти октомври в Стара Загора ще се проведе първото събитие от националното турне на Краси Ангелова за представяне на книгата „Промяната“. В програмата са планирани срещи в градовете Бургас, Варна, Плевен, Пловдив, Велико Търново, Русе, Враца и София.

Възможно ли е със сами на насочваме мислите си и да избираме своите емоции?

Как да се научим да ги разпознаваме и управляваме след това?

Как да постигнем баланс между всички роли в живота си, за да реализираме мечтите си?

Това са част от въпросите, на които Краси Ангелова дава отговори в своята трета книга „Промяната“. Тя представя промяната като най-сигурната част от живота на всеки от нас. И това действително е така, защото ние всеки ден се променяме. Бизнесът се променя, хората се променят, светът около нас се променя. Може да се уплашим и да спрем в зоната си на комфорт, да се въртим в спирала от оправдания, съжаление и нереализирани мечти. Осъзнаването обаче на силата на промяната и нейното разбиране може и да ни поведе към път, по който ние сами да я провокираме.

Започваме да търсим начин да бъдем по-добри от вчерашния ден - за себе си, стремим се към своята собствена реализация. Наслаждаваме се на всичко, което правим и най-важното – удовлетворени сме от постигнатото. Когато започнем да действаме, промяната се случва естествено - отвътре навън. Подготвени сме за нея. Тя идва в живота ни и във всичко това, което ни заобикаля. Не се страхуваме и не искаме да контролираме, защото сме готови емоционално и психически.

След станалите изключително популярни „Пътят към мечтите“ и „Дневник на благодарността“, в „Промяната“ Краси Ангелова ни помага да повярваме, че можем много повече, от колкото предполагаме. В своите книги тя е водена от убеждението, че успехът се крие преди всичко в споделеното знание.

Краси Ангелова представя „Промяната“ в Стара Загора

Сертифицирана по международните коучинг стандарти ICF, Краси Ангелова преминава Международно коучинг обучение от Международната федерация ITA, „Бизнес констелатор по европейския патентован метод DCS“, програми на Тони Робинс и Питър Сейдж и още над 40 разнообразни и надграждащи курсове и семинари.

Отлича е с приз „Бизнес лидер на годината“ 2022г. в Годишните награди на b2bmedia и номинирана в категория „Бизнес“ в конкурса „Жена на годината“ 2022г. на сп. Grazia. Нейната мисия е, че всеки човек може да промени живота си и да изживее пълноценно най-смелите си мечти, стъпка по стъпка. Това е и основата нейните авторски обучителни програми, които развива изключително успешно през последните години.

Краси Ангелова представя „Промяната“ в Стара Загора

По време на срещата в Стара Загора участниците ще могат да се запознаят с програмите на Краси Ангелова и да чуят отзиви от хора, които работят с нея. Ще могат и да се запишат за безплатна консултация.

Срещата ще се проведе в хотел „Мериан Палас“ в сряда 19-ти октомври, от 17 до 19 ч.

Вход свободен.

Вижте още: