„Нулева гравитация“ по време на масаж

Технологиите на съвременните столове са 3D столове, с множество масажни функции. Столовете от висока технология ни предлагат удоволствие на най-високо ниво.

Масажните възглавници в областта на раменете, ръцете и краката премахват напрежението и контракциите на мускулите. Освен въздушно пресиране, предлага и шиацу приставки за дланите и детайлен Гуаша масаж за прасците и стъпалата от пръстите до петите и ахилеса, дори. Тази функция е чудесна за хора, които имат мускулни болки.

Благодарение на вградената подгряваща функция, столът Veleta 2 се превръща в един от най-комплексните столове за масаж на пазара. Функцията за нагряване на гърба използва въглеродни влакна като източник на инфрачервено отопление.

Масажният механизъм на ходилата стимулират нервни центрове. Тази функция е идеална всеки тип потребител, независимо дали имате болки в краката или прекарвате много време в изправено положение.

„Нулева гравитация“

Масажният стол Veleta 2 е проектиран така, че да изпаднем в състояние на безтегловност. Бедрата и краката са разположени на същото хоризонтално ниво с раменете. Центърът на тежестта на тялото се променя и гравитационната сила равномерно се разпределя върху тялото. Резултатът е релаксираща позиция за масаж.

Допълнителни модерни технологии

4D джойстик – Да, в стола е вграден джойстик, чрез който ще може да регулираме нивата на интензитет.

LED сензорен контролен панел, за да контролираме изцяло масажното изживяване.

Интелигентната функция за спестяване на пространството със започването на масажа стола се плъзга напред, без да се докосва до стената. Чрез вградената аудио система можем да слушаме музика, докато масажният стол отпуска мускулите ни. Удоволствието е двойно повече!

Благодарение на разработените иновации KOMODER се утвърждава като световен лидер при масажните столове. Специалистите на компанията подчертават, че с масажен стол можем да облекчим мускулното напрежение, да предоставим пасивна тренировка на тялото за тонизиране на мускулите или просто да се отпуснем след натоварена работна седмица.

 

Вижте още: