1436538Двама от ключовите актьори в продукцията – Валентин Танев и София Бобчева, които в сериала играят баща и дъщеря, разказаха в студиото на „Тази сутрин“ по bTV какъв е бил животът им по време на снимките и как са се развили взаимоотношенията им.

„Моят живот за година и половина премина между селището, където снимахме „Скъпи наследници“, и театъра. Не съм се виждал с приятелите си през цялото това време. Снимаха по три екипа едновременно - това са 85 пълнометражни филма“, каза Валентин Танев

Героят му Иван е отгледал децата си сам и е много грижовен към тях. Той е патриарх, пазител на традициите, но е възприел до голяма степен и модерния начин на живот. Стреми се към развитие на родното си село Бели Вит, защото вярва, че така ще гарантира по-добър живот за децата си. Запален рибар и ловец, но и истински романтик. Дъщерята на героя му, Диана, в чиято роля влиза София Бобчева, е клюкарката на селото, която мечтае за блясъка на големия град. Според нея истинският живот е в столицата, лъскавите курорти и модерните дрехи. 

„Моята роля е доста цветна, не мога да кажа дали е положителна или отрицателна. Не е черна или бяла, просто е жива. Доста се различава от мен като човек, но пък много си я обичам“, разкри София Бобчева. Валентин Танев допълни, че заради връзката им на баща и дъщеря, са били дописвани сцени, за да се развият взаимоотношенията им. 

„Скъпи наследници” разказва историята на голямо, разединено семейството, принудено отново да заживее под един покрив в село Бели Вит, за да получи огромното си наследство на стойност 1,2 милиона евро. Деца и внуци трябва да живеят под покрива на семейния патриарх една година, без да напускат селото за повече от 12 часа.  Сблъсъкът между модерното и корена, природата и града, прогреса и традициите ще промени героите, техните желания и принципи. 

 

„Скъпи наследници“ – тръгва по bTV на 15 януари и ще се излъчва от понеделник до петък от 18 часа.

Вижте още:

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...