Рибарят и неговата душаПървата българска 3D поп-опера отново в НДК, в съкратена двучасова версия и с много нови изненади.

Поради огромния зрителски интерес “Рибарят и неговата душа” събира за втори път над 100 артисти на сцената на зала 1 на НДК.

На 10 ноември зрителите ще видят отново някои от любимите си актьори и изпълнители, сред които Ненчо Балабанов, Ана Топалова, Весела Бонева, Йоанна Драгнева, Стефан Владимиров, Джони Илиев и Димо Алексиев.

Първата българска поп-опера ще зарадва феновете на качественото изкуство с изцяло нова хореография дело на топ-хореографа на Музикалния театър - Татяна Янева.

Грандиозният мултимедиен спектакъл се отличава  с иновативна сценография и визуални решения - симулация на декори и атмосфера – дело на Полина Герасимова.

От екипа споделят, че са предвидили всеки нов спектакъл да се отличава с нещо ново и провокативно.

Екипът на поп-операта “Рибарят и неговата душа” е готов и с най-новия си проект - детски  3D мюзикъл „Дивите лебеди” по приказката на Ханс Кристиян Андерсен, чиято премиера се очаква на сцената на музикалния театър „Стефан Македонски”.

“Рибарят и неговата душа” ще се играе на 10 ноември, вторник, в зала 1 на НДК. Билети можете за закупите от www.ticketportal.bg  и билетна каса на НДК.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...