Domserviz.bg е платформа, която помага на потребителите да се справят с всички повреди и ремонти, свързани с ползването на жилището им. Работи под формата на абонамент, предлагащ няколко различни пакета, съобразени с индивидуалните нужди на всеки.

Иновативната услуга предлага на своите клиенти да избират измежду разнообразие от пакети и възможности за ползване: единично посещение; пакет за два ремонта на апартаменти и къщи; пакет за четири ремонта на апартаменти и къщи и пакет за четири ремонта на входове, офиси и магазини. Екипът от специалисти на стартъпа покрива широка гама от повреди и проблеми, възникващи в ежедневието, като те са повече от 100. Посещенията, при всяко от които могат да бъдат отстранени няколко малки проблема, се правят в удобно за заявилите време.

Услугата се ползва, както от физически лица, така и от малки и по-големи фирми, не разполагащи с техници, назначени на заплата или пропърти мениджмънт за имота си. Към момента съотношението на абонатите е 65/35 в полза на домакинствата.

„Имотният пазар се разраства, а с това и услугите по поддръжка на нашите домове. Domserviz.bg предлага едни от най-търсените ремонтни дейности, на достъпни цени и с качествени специалисти“, каза управителят на компанията Йордан Йорданов, който разполага с над 15-годишен опит в сферата. „За нас няма невъзможни неща“, допълва той.

Подобни специализирани, но достъпни услуги, са вече почти задължително условие за нормалната работа в корпоративния сектор. Много е хубаво, че Домсервиз ще ги предлага и в жилищния сегмент - най-многолюдния и най-нуждаещия се от качество и професионална грижа“, заяви Иван Велков, един от най-известните специалисти в сферата на недвижимите имоти, част от управителните органи на професионалните организации в бранша.

Можете да се абонирате за Domserviz.bg от всяко електронно устройство, с което разполагате.

Вижте още: