VIP личности, бизнес лидери и ценители участваха в първата blind test дегустация на новото бленд скоч уиски на иконичния бранд
Над 100 VIP личности и ценители на изисканите вкусове сложиха маски за очи и се довериха изцяло на сетивата и въображението си по време на нестандартната дегустация на новото бленд скоч уиски на Chivas Regal - Chivas Regal Extra.
Първото попълнение в семейството на Chivas Regal от 10 години насам бе представено на почитателите на Chivas в България на атрактивно събитие в столичния клуб “Bedroom”.
Водач в това истинско кулинарно пътешествие бе Ради Стамболов – член на журито на първото българско кулинарно състезание “Lord of the chefs”.
Прочут със своето шоколадово суши той помогна на присъстващите да преминат през истински лабиринт от вкусове и аромати.
Chivas Regal Extra е новото бленд скоч уиски на Chivas Regal, създадено от някои от най-редките и висококачествени малцови уискита на бранда с различна степен на отлежалост.