Огнян Герджиков с Гранд При от Правосъдните награди  Проф. Огнян Герджиков ще получи Гранд При на Годишните награди за правосъдие, които ще се състоят на 24-ти февруари в хотел Маринела - Кемпински.

Това е най-големият приз за изключителен принос в правото. Миналата година със същата статуетка Темида бе удостоен "бащицата" Еньо Комитов.

Проф. Герджиков е завършил Юридическия факултет на Софийския Университет. По късно специализира във Виенския Университет и Хамбурския институт. Професор е по Търговско право в СУ. Автор е на монографии и десетки статии в областта на търговското право.

В края на 2015-та година той пуска поредната своя книга - за преклонението пред правото, изразено в стихове. Носител е на орден "Стара планина".

На церемонията ще бъдат наградени и Адвокат на годината, Прокурор на годината, Съдия на годината, Нотариус на годината, Дело/Сделка на годината, Кантора на годината, Правосъдие зад граница и Млад юрист.

Специален гост на Правосъдните награди ще бъде Почетният Президент на Международния Адвокатски Съюз г-н Мигел Лоиназ, който пристига по покана на Балканска Медийна Асоциация и Софийска Адвокатска Колегия.
Церемонията е с благотворителен характер - за три болни от церебрална парализа дечица.

Може да гледате проф. Герджиков във вторник от 11 часа по България он Еър във връзка с признанието му.

*b2b Media e медиен партньор на събитието.

Вижте още: