1484165На 12 юни 2018 г. ще се проведе седмото издание на Годишните награди „Business Lady2017, инициирани от сп.BusinessLady и Business Lady Club в София хотел Балкан (бившия хотел Шератон). 


Наградите се връчват за най-голям принос на българската делова жена в различни категории. Целят да се даде гласност на успешните управленски модели, ефективните бизнес практики и адекватно развитие на човешкия капитал, като по този начин се поощри женското предприемачеството сред българската общественост. 

Събитието е организирано в две части: 

I.       Business Lady Live (work shop)– „КЛЮЧОВЕТЕ ЗА УСПЕХ НА ЖЕНИТЕ В БИЗНЕСА”

II.      Вечерна официална церемония и гала вечеря, по време на която ще бъдат връчени наградите на отличените дами.

Инициативата се провежда с подкрепата накомисар Мария Габриел, която записа специално обръщение към организаторите, участниците, жените и възможности им за развитие и предприемачество в 21 век. Обръщението на комисар Габриел можете да видите тук: www.businesslady.club.

Business Lady Live (work shop)– „КЛЮЧОВЕТЕ ЗА УСПЕХ НА ЖЕНИТЕ В БИЗНЕСА”ще се проведе в рамките на един ден (от 10:00 до 14:00 часа)и ще се излъчва безплатно в реално време он-лайн тук, без регистрация: www.businesslady.club. Темите, по които известни имена от бизнеса и държавната администрацияще събеседват, са:

  1. I.Ключове в мениджмънта – тук са заложени темите: Time managementProject managementи Как да надъхаме екипа си и самите нас – техники за ентусиазиране.

Сред участниците в този панел са: 

-      Лидия Шулева - Собственик Бизнес Интелект

-      Лили Караманчева - Генерален мениджър на QUEISSER PHARMA България

-      Детелина Смилкова - Вицепрезидентна ВУЗФ, председател на БАУХ

-      Димана Василева - Основател и мениджър на Quintessentially в България

-      Гергана Маркова-Главен водещ на обучението в Марков колеж и собственик, управител на ЛИКОРА ООД

-      Милен Великов- HRспециалист

 

  1. II.Личен живот и бизнес: МИСИЯ ВЪЗМОЖНА – сред темите в този панел саСтарт на собствен бизнес – плюсове и минусиПрофесионалното прегаряне – как да го избегнем?,Иновативни методи за релакс в бизнеса.

Добри практики от житейския си професионален опит ще споделят: 

-      Ани Хира - Бизнес консултант Човешко развитие, основател на HUGAH

-      арх. Богдана Панайотова - Управител на „ЕН АР Консулт” ЕООД 

-      Десислава Петева - Управител на„Пимел Трейдинг” ЕООД

-      Юра Драганова - Директор „Човешки ресурси”в „Солвей Соди”АД

-      Виктория Стоянова – Президент на Зонта клуб „Света София”

-      Димитър Караманчев - Основателна StartITSmart и MetaReading

-      Александър Николов- Бизнес консултант и коуч, автор на книгата „Бизнес растеж”

-      Марина Цекова - журналист, НОВА ТВ

 

  1. III.Как го правят успешните бизнес дами – в този панел ще чуем интересни гледни точки за: Социалните роли на жените в 21 век и техники за приоритизиране, Женската енергия и предприемачеството – как да се настроим ментално за успешен бизнес?и ще направим няколко Ролеви игри.Сред събеседниците тук са: 

-      Илона Станева - Директор „Маркетинг и реклама”, Първа инвестиционна банка

-      Илияна Захариева- Директор „Корпоративни комуникации”, А1 (Мтел)

-      Стойне Василев- Предприемач и основател на SmartMoney.bg

-      Жана Иванова- Собственик на Издателска къща „Жануа`98" 

-      Яна Данаилова- Нутриционист и специалист по хранене, сертифициран преподавател по йога

-      д-р Наталия Футекова- Предприемач,основател ERP Academy

-      Мила Захариева - Основател на Корект Консулт Партнерс

-      Илияна Захариева – директор Корпоративни комуникации, А1 (Mtel)

На официална церемония сп. Business Lady ще връчи своите годишни награди за 7-ма поредна година. По този повод организаторите са подготвили прекрасна шоу програма. Водещи на събитието ще бъдат актьорите Явор Ралинов и Илия Георгиев. Участие ще вземат още квартет Белканто(финалисти в Х-Фактор),младите цигуларки от Нов симфоничен оркестър, талантливитедеца –музиканти илауреати от фондация „Консонас”и шампионите на България за професионалисти в спортните танци от клуб по спортни танци „Проданс”.Тази година организаторите ще отличат дами в категории като: Икономика и мениджмънт, Здравеопазване, Строителство, Финансов сектор, Фармация, ИТ сектор, Човешки ресурси, Земеделие, Бързо развиваща се компания, Личност - вдъхновител и други. 

Подробна информация за всички участници и събеседници в работните блокове ще намерите тук: www.businesslady.club. Регистрацията за събитието на място ще бъде в 9:30 ч., а стартът на работните блокове ще бъде точно в 10:00 ч. Желаещите да присъстват в залата и да обменят опит, практика и контакти с участниците в панелите, могат да го направят срещу вход от 50 лева, който могат да заплатят на място, при регистрация. 

Партньори на 7-мите годишни награди на сп. Business Ladyса радио Фокус, радио Витоша, Информационна агенция Фокус, информационна агенция Кросс, интернет порталите Mail.BG, Radar.BG, b2bmedia, Manifesto.BG, Flashnews.bg, винарска изба „Бонония естейт”.

Вижте още:

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...