За втора поредна година София е домакин на форума за иновации в здравния сектор „Digital Health and Medical Innovation Forum“ . И тази година събитието ще събере представители на бизнеса, държавни и частни организации и млади предприемачи и визионери. Ранните регистрации са отворени до 10 февруари 2017 г.

„Digital Health and Medical Innovation Forum“ ще събере инвеститори, клиники, медицински заведения, държавни структури и изобщо технологични иноватори от медицинския сектор, за да обсъдят новите идеи и приложения и да доразвият своите визионерски проекти. И тази година форумът ще бъде трибуна, на която за първи път ще бъдат представени новости в технологичния сектор. 

Организаторите на събитието b2b Media споделят, че очакванията и тази година са високи и аудиторията ще може да види интересни презентции и да се включи активно в дискусиите в залата. Една от интересните теми ще представи г-жа Моника Чеуз, директор на Дирекция "Здравеопазване" в Столична община, която ще презентира идеята за общ информационен портал на общинските здравни заведения в София, която се разработва в момента. 

Форумът е за хора, интересуващи се от нови бизнес запознанства в медицинския сектор, които инициират динамични дискусии и поддържат медицинските иновации като приоритет в сектора на здравното обслужване и грижата за човека. Събитието ще бъде не само една интересна среща, но и платформа за предприемачи, иноватори и изследователи, които ще демонстрират своите разработки. Лидери и експерти от бранша ще се срещнат, за да обменят идеи и да разширят познанията си относно медицинския сектор и неговото бъдеще.


Програмата на „Digital Health and Medical Innovation“ цели да предложи широк обхват от презентации по следните теми:


Медицинската услуга в епохата на Интернет технологиите
Фокус към иновациитеБългарската IT индустрия с потенциал да се превърне в задвижваща сила за растеж
Български успешни примери с принос в световната медицина
Start up — успешните български идеи и реализирани проекти
Регулаторни рамки за нови медицински технологии
Трансформирането на услугите чрез технологиитe

Участието за медии е безплатно. Моля, заявете своето присъствие на: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.


Първото издание на събитието се проведе на 16 март 2016 г с прякото участие на Представителството на ЕК в България. 

За повече информация можете да следите и Facebook страницата на събитието.


Медии и организации партньори:  b2bmedia.bg, manifesto.bg, Framar.bg, fakti.bg, CredoWeb, inews.bg, 3CON Group, Red Media
clinica.bg

Вижте още: