Припомнете си защо се чувствате добре в БългарияБългария е страна с дълбоки корени, вековна история и невероятна природа, в която можем да бъдем щастливи и да се чувстваме добре въпреки трудностите.

По повод наближаващия Национален празник 3-ти март, компанията Ernst & Young стартира кампания, с която цели да припомни за причините, които карат българите да се чувстват добре, да остават и да се завръщат в страната.

Можете да се включете във фотоконкурса „Чувствам се добре в България“ до 15-ти март като изпратите една авторска снимка или видео, пресъздаващи вашата причина да се чувствате добре в България. 

Материалите трябва да имат заглавие, име и данни за контакт на автора и по желание да са съпроводени от кратък текст до 300 знака, който допълнително да пресъздава посланието на автора.

В конкурса може да се включи всеки без ограничение.

Припомнете си защо се чувствате добре в БългарияСнимките ще бъдат публикувани своевременно на Facebook.com/EYBGCareers, като гласуването ще продължи до 20 март включително. Материалите, които съберат най-много „харесвания“ ще бъдат отличени с една голяма и десет поощрителни награди. Голямата награда е спа уикенд за двама в Спа център „Св. Спас“ гр. Велинград.

Изпращайте вашите снимки и видео материали до 15 март на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Пълните условия на конкурса може да видите на http://www.ey.com/BG/en/Home или на Facebook.com/EYBGCareers.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...