Повече оПечалба на моментат 1000 награди ще раздаде на посетителите си най-новият търговски и развлекателен център в столицата Sofia Ring Mall в рамките на лятната си кампания „“ (Instant win).
Сред тях са подаръци като нощувки за двама, парфюми, козметика и ваучери за пазаруване или отстъпка от Sofia Karting Ring, notosgalleries, Nike, Puma, Beauty Zone, Piccadilly, Mr. Bricolage и много други.

Посетителите на мола ще могат да се включат в играта, която вече започна в събота, 27 юни, и ще продължи до 26 юли (или до изчерпване на наградите). Всеки участник печели. Единственото условие е за един ден да бъдат направени покупки на стойност поне 100 лева в магазините, бутиците, ресторантите и кафетата в Sofia Ring Mall. Следва тегленето и сканирането на талон с отпечатан QR код, съдържащ наградата, на бюро „Информация“ в търговския център. Така участниците в кампанията получават незабавно ваучер със спечелената от тях награда и могат да я вземат от или използват в съответния магазин, бутик или кафе веднага след това или в удобно за тях време според срока на ваучера. Желаещите да се включат в лятната игра ще могат да участват в нея повече от веднъж.

Освен кампанията „Печалба на момента“, по традиция и през през юли Sofia Ring Mall ще зарадва гостите си с още интересни събития и изненади. За младежката аудитория на търговския център предстои кулминацията на серията от рап и хип-хоп концерти, която стартира още през май в партньорство с интернет телевизията 359TV. Това ще бъде големият концерт на победителите от националните награди 359 Hip Hop Awards 2015, в който ще вземат участие 25 топ артисти, танцьори и диджеи. Между тях са имена като Ицо Хазарта, 100 Кила, Криско, Мария Илиева, Сантра, VenZy, Прея и 5 Стотака. Гостите на мола ще могат да видят концерта на 5 юли от 18:00 часа на открития амфитеатър пред търговския център. За удобството на феновете е организиран и безплатен транспорт от НДК до мола, който ще тръгва в 16:00, 17:00 и 18:00 часа на същия ден.

Друга атракция в Sofia Ring Mall е кампанията за любителите на кучета „Ела на кучешкия бау“, която стартира на 27 юни и продължава до 5 юли. Тя включва киноложка изложба, безплатни ветеринарни консултации, демонстрации, груминг и конкурс за най-млад собственик на куче.

Sofia Ring Mall ще обърне специално внимание и на най-малките си посетители през летните месеци. Всяка събота и неделя те ще могат да се насладят на куклен театър, да участват в безплатни детски работилници и в най-различни забавни игри. Детските събития се провеждат между 11:00 и 18:00 часа всеки уикенд. Повече информация може да бъде намерена на Facebook страницата на търговския център: https://www.facebook.com/SofiaRingMall.Official или на сайта www.sofiaring.bg.

Вижте още: