Cloud Forum 2016Всеки билет, купен до 12 април включително, участва в томбола за Mini Me на Dolche Gusto, която съчетава интелигентна технология и артистичен дизайн.

Запазете своето място на Cloud Forum 2016 сега!

Форумът ще събере доставчици на услуги, телеком оператори, бизнеси и ИКТ специалисти, които ще обсъдят ключовите проблеми на пазара на облачните услуги.

Събитието ще привлече широк кръг от заинтересовани страни, лидери в сферата, ИКТ експерти, информационни, технологични и изпълнителни директори, мениджъри на проекти, програмни лидери.
 
За допълнителна информация можете да следите Facebook страницата на събитието.
 
Уебсайт на събитието: cloud.b2bmedia.bg

Научете повече за възможностите за позициониране като се свържете с нас на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.  или се обадите на 0877 355 234.
 
Партньори: b2b Media, Manifesto.bg, kaldata.com, ​BAIT, SoftUni, Etarget, ​​Start It Smart, AIESEC, DEVIN.

Вижте още:

На 5 август 2022 г. Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, и Националният гаранционен фонд (НГФ), част от групата на Българската...

Миналата седмица БНБ, качи резултатите на търговските банки за второто тримесечие на 2022 година на сайта си и се присетих, как някак си неусетно...