LUXURY Property AWARDS 2015Петата годишна церемония LUXURY Property AWARDS 2015 представи успехите на луксозния сегмент у нас.

Зам.-кметът на София Дончо Барбалов получи наградата за Принос в Благоустройството - Голяма община, отредена за Столична община по време на годишната церемония LUXURY Property AWARDS 2015 снощи в хотел Рамада. Призът му бе връчен от Теодора Иванова, член на Италианската търговска камара в България. Организатор на събитието е агенция за публични комуникации ВИП Комюникейшън. Община Мирково, която е в Топ 6 по усвояване на средства по програма за развитие на селските райони, грабна призът за Благоустройство - малка община. Депутатът Настимир Ананиев и Зоя Тупарова - член на Националната строителна федерация, връчиха престижния приз на кмета на общината Цветанка Йотина.

С десетките си инфраструктурни проекти община Челопеч взе награда за Инвестиции в инфраструктурата, а статуетката е връчена на кмета Алекси Кесяков от инж. Валентин Лазаров, изпълнителен директор на Интерпроект към Международната академия на Архитектурата. Новината за тазгодишната пета церемония за луксозно строителство бе, че и индустриалните сгради вече са напълно конкурентни в луксозното строителство. Наградата за луксозно индустриално строителство спечели Бараж Груп, а призът бе връчен от председателя на Камарата на предприемачите - инж. Гаврилов. Фирма Филто-С, специализирана във високо строителство, продажба и управление на жилищни, административни, производствени и болнични сгради, получи стаутетка за Строителна компания на годината. Тя получи и специален подарък от ERP.BG - едногодишен абонамент за своята ERP система EnterpriseOne - съвременно ERP решение, прецизирано за управление на оперативната и административна дейност на строителни компании. Златният партньор на ERP.BG - фирма ITC Consult осигурява предварителния предпроектен бизнес анализ. Стойността на наградата е 5300 лв.

Луксозните бизнес и офис сгради бяха отличени също - призът взе фирма Арт Е Строй.

LUXURY Property AWARDS 2015В голямата конкуренция за луксозно жилищно строителство София и Варна се оказаха водещи в сегмента. Наградата в тази категория получи един от лидерите в луксозното ни строителство - фирма Бигла 3 с новия проект - жилищна сграда „ИЗГРЕВ“ в София, както и определеният като премиум-клас в жилищното строителство - комплекс „Evergreen” - Варна. Най-популярният нотариус у нас, нашумял с предаването "Сделка или не" - Станислав Филипов, връчи статуетка за луксозен идеен проект за
жилищна сграда на фирма Ню Билдинг пропърти. Луксозният ресторант Villa Victoria, който се намира на мястото на легендарния ресторант Ловен парк в София, взе приз в категория Реновирано строителство.

Италианска търговска камара в България бе партньор на годишните награди за луксозно строителство. Партньори на събитието бяха също Камарата на архитектите в България, Българска предприемаческа камара, Националната строителна федерация и Международната академия на архитектуратата.

Програмата на вечерта включваше и звездно музикално шоу с фолклорната любимка Поли Паскова, 9-годишната цигуларка Цвети Данкина, танцьори-акробати и други. Водещи на церемонията бяха журналистката, ПР и съорганизатор Патриция Кирилова и продуцентът и изпълнител Иван Иванов - Айвън.

Осден почетни плакети и престижни статуетки, гостите получиха и подаръци от спонсорите на събитието - ваучери за 100 лв. от Копирен център ZOOM с адрес: бул. „Никола Й. Вапцаров“ 152. 30 журналисти, медийни партньори на събитието, също получаиха подарък -ваучер за 50 лв. с копирни и принт услуги с експресни услуги, безкомпромисно качество и перфектно обслужване.

Всички наградени си тръгнаха с подаръци от козметичния гигант Роза Импекс. Годишните награди LUXURY Property Awards 2015 са организирани и продуцирани от VIP Communication PR. Агенцията има зад гърба си десетки събития, свързани с луксозния бранд, включително най-големите луксозни изложения за яхти, автомобили и имоти у нас.

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...