1460245Шоуто с нови интерактивни Viber стикери, озвучени от треньорите

Пети епизод от „кастингите на тъмно“ в най-гледаното музикално шоу ще изненада треньорите и публиката с нова порция гласовити участници и интересни житейски истории. Актьор, чийто глас е познат от редица филми и реклами, ще изпробва силата на таланта си на сцената, но дали познатият тембър ще накара треньорите да се обърнат, зрителите ще разберат в епизода в неделя.

Семейство музиканти от Москва, дошли специално за участието си в шоуто, ще се явят като конкуренти в „Гласът на България“ и в поредни изпълнения на сцената ще проверят чий глас ще бъде по-харесван от журито. Две млади момичета, които се уповават на силата на вярата си в Бог, ще поднесат неочакван микс от българска народна музика и поп парче.

Изненада за журито ще бъде и появата на сцената на Теодора Цонева, дъщеря на известния български актьор Коста Цонев и сестра на покойния журналист Митко Цонев, която ще отвори нова страница в живота си с участието си в шоуто. Дали ще продължи към музикалните двубои, или изпълнението й ще остане епизодично завръщане към голямата сцена, ще разберем в пети епизод на „Гласът на България“ в неделя, 18 март, от 20.00 часа, по bTV.

Най-успешното музикално риалити на bTV този сезон „разбива представите“ и с нови интерактивни Viber стикери. Пакетът от 20 пеещи и танцуващи картинки е напълно безплатен за всички абонати на апликацията, регистрирани с български номер. Феновете на „Гласът на България“ могат да комуникират и изразяват емоциите си с емблематични за шоуто поздрави и реплики. Чатовете във Viber ще бъдат още по-забавни и оригинални с анимираните и озвучени от самите треньори лица на Графа, Поли, Камелия и Иван Лечев, както и със знаковите реплики и жестове на водещите Pavell & Venci Venc’. Специално за петия сезон на музикалното риалити,  рок легендата Иван Лечев е изобразен с небезизвестната си корона, а култовият червен бутон вече апелира „Искам теб“. Чат ботът на „Гласът на България“ пък дава бърз и лесен достъп до актуални новини и вълнуващи видеа от сайта на предаването.

1460245-1


1460245-2


1460245-3 

Вижте още: