Зам.-министър Везиева връчи приз за инвестиции и иновации в образованиетоИндустрията от високия клас бе отличена на церемонията LIFESTYLE AWARDS 2015

Специалната награда на церемонията за наградите на индустрията от високия клас LIFESTYLE AWARDS 2015 бе в подкрепа на иновациите и инвестициите в образованието и бе връчена от зам.-министъра на икономиката Даниела Везиева на Наталия Футекова и ERP Academy.

Академията има дъллогодишен опит в практическата бизнес-подготовка на българските студенти и вече извоюва въвеждането на първата университетска програма в тази област, която до този момент не съществуваше у нас.

Особен интерес за всички гости предизвикаха наградените в категория Иновации в Бизнеса - български производители на автожири, хибриди между самолет и хеликоптер, успешно реализирани на европейския и американски пазар. Основателят на Ники Ротор Авиейшън - предприемачът и пилот Николай Николов, развива тази дейност от 2004 г., когато на Българския пазар е презентиран първият двуместен автожир, конструиран и произведен в България.

Церемонията, организирана от ВИП Комюникейшън, отличи най-значимите постижения в луксозната индустрия, която въпреки световната криза, продължава да се развива у нас.

Почетните плакети и статуетки бяха връчени и от зам.-министъра на туризма Надя Маринова, от заместник изпълнителния директор на Българската агенция за инвестиции г-жа Ахмедова, депутатът Настимир Ананиев, изпълнителният директор на Канал 3 Ива Стоянова, съветникът към комисията за корнторл на еврофондовете Таня Китик и други.

В категория Луксозни недвижими имоти наградата бе връчена на БЛЕК СИЙ ИНВЕСТМЪНТ - Акционерно дружество със специална инвестиционна цел, което инвестира в недвижими имоти в България. Шарлопов груп получи приз за Луксозни морски имоти с новия си комплекс Созополис. ПРестижната статуетка за Юридическа кантора 2015 взе ДИГЕСТА КОНСУЛТ - кантора с 20 годишен опит в корпоративния сектор. Актуалните за всички дами центрове и клиники за красота също бяха отличени - в категория Esthetic CLINIC 2015 - КЛИНИКА МЕДИДЕРМА взе приз, а за Esthetic Center 2015 призът бе даден на д-р Емил Бърдаров и Spectro Aesthetics.

В категория ЗЕЛЕНИ САЛОНИ 2015 бяха отличени салоните на Стилист Капанов в зелена верига с "Мая" в гр. Бяла и други иновативни салони. Приз взе и коафьорката на звездите Стеляна Младенова в категория BEAUTY & WELLNESS САЛОН 2015 за нейни салон SIN STYLE HAIR Studio.

Призът за МЕЖДУНАРОДНА МАРКА взе носителят на първа НАГРАДА ПРОТИВ СТАРЕЕНЕ АМЕС 2014 в ПАРИЖ - GOLD COLLAGEN. В категория Моден дизайнер на годината бе отличена завърналата се от най-голямата модно изложение в света - Прет-а-порте Париж МИЛЕНА ВЕЛЬОВА, а Клуб на годината стана Меката на латиното ЛА КУБАНИТА. Журито съвсем заслужено отличи за Събитие на годината концерт-спектакъла "МОЛИТВА ЗА БЪЛГАРИЯ", с който народната певица ПОЛИ ПАСКОВА препълни зала Арена Армеец. Певицата в дует с певеца Христо Косашки закриха церемонията, с голямо българско хоро, а с нея водеха хорото танцьорите от ансамбъл Чинари.

Водещи бяха съорганизатора на събитието Патриция Кирилова и продуцентът-изпълнител Иван Иванов - Айвън.

 

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...