10-то юбилейно издание на b2b Media Awards започва от 3 юни

Годишните награди на b2b Media се утвърдиха през годините като място за най-иновативните идеи, за отговоринте бизнеси ипредприемачи и за кампаниите с каузи.

Десетото юбилейно издание на конкурса ще се проведе през месеците юни - юли 2024.

Очакват се най-добрите, най-иновативните и устойчиви компании да покажат своите находчиви програми, проекти и стратегии, гъвкавост, иновативност, грижа за обществото и служителите си в усилията си за преодоляване на трудни обстоятелства и за постигане на високи резултати.


Кандидатстването започва на 3 юни 2024 г. и ще продължи до 28 юни включително.

И тази година конкурсът ще отличи най-добрите предприемачи, най-иновативните компании, най-устойчивите програми за employer branding, както и социално - отговорни кампании, иновативно мислене, впечатляващи резултати, и устояване в предизвикателна бизнес среда.

Журито ще даде своята оценка по критерии като устойчиво и иновативно поведение, оригиналност на идеите и подходите за постигане на успех, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на позиционирането на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

В конкурса могат да кандидатстват също проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, както и проекти за подпомагане на различни групи от обществото по време на сменящи се и застъпващи се кризи, CSR и ESG стратегии.

Организаторите са добавили и няколко нови категории.

Вижте повече информация на: https://awards.b2bmedia.bg

Вижте още: