Артистичен базар ще радва столичани за празницитеот 1 до 31 декември 2014г в City Center Sofia ще се проведе Коледен Арт Базар за ръчни произведения.

Посетителите ще бъдат приятно изненадани от handmade изделия, създадени с много любов и търпение от над 40 участници в изложението. Сред експонатите са бижута от полимерна глина, дърво, естествени цветя, както и от еко стъкло, а ръчните плетива и кукли ще изкушават и малки, и големи.

Посетителите ще открият накити, вдъхновени от старите български традиции, аксесоари, изделия от порцелан, ръчно рисувани игри за цялото семейство и още много интересни творби. Базарът ще е разположен на етаж 1 в City Center Sofia.

Коледният уют не може и без сладки изкушения, а участниците ще пленят с вкусни и красиви ръчно направени вълшебства всеки посетител. Ароматен био чай ще зарадва гостите. Както и ръчни сладки с дизайн, издържан в духа на празниците.

Софианци и гостите на София ще имат възможност да открият сред изобилието от предложения, подходящите подаръци за близки, роднини и приятели, за да зарадват с нещо оригинално и различно.

Повече за Коледния Арт Базар можете да откриете на страницата във Facebook.

Партньори: b2b Media, City Center Sofia, Базар на изкуствата и творческите занаяти.

Вижте още: