PMDAY България 2014 – единствената конференция, посветена изцяло на Управлението на проектиНа 14 ноември в хотел Кемпински Зографски ще се проведе 4-та поредна конференция PMDAY България, орагнизирана от PMI България Чаптър. Интересът към събитието расте с всяка изминала година, което е доказателство за важността на професията Управление на проекти.

Както винаги, се фокусираме върху разнообразието от теми, презентаторски стилове и интерактивни сесии, като мотото ни тази година е „Проджект мениджмънт истории, които имат Значение“. Смятаме, че всеки проект може да представлява сам по себе си интересна история и поканихме презентаторите да разкажат своята по един незабравим начин.

Някои от историите тази година са управлението на риска въпреки методологиите, менажирането на виртуални екипи, управление на придобитата стойност (Earned Value Management, EVM), вечната дилема между лидерстовто и управлението, както и мястото на изкуството и дизайна в един проект.

Ще има два вида работилници с безброй изненади. Накрая завършваме с коктейл, на който участниците ще могат да направят много нови контакти, както и да се запознаят с лекторите, които са им направили най-ярко впечатление.  PMDAY България 2014 ще бъде едно от най-запомнящите се професионални събития.

Повече за програмата, сесиите и начините на регистрция може да научите на нашата интернет страница:  http://pmday2014.pmi.bg/en/Default.html

Вижте още: