Основните участници в сектора на финансите се срещат, за да обменят нови идеи и проекти по време на Международния форум NEXT DIFI – Sofia 2017. Текат последните дни за ранни регистрации.

http://difi.b2bmedia.bg/ 

Технологични иновации и финансови услуги – тези теми ще обядинят представители на банковия и FinTech бранша по време на #NEXTDIFI 2017 – Международния форум за дигитални финанси и технологични иновации в банковия и финансовия сектор, организиран от b2b Media.

 

Можете да ползвате допълнителна отстъпка от 10% от билетите, които дават достъп до основната лекционна и дискусионна част, кафе паузите и работния обяд. При регистрация, използвайте промо код: NEXTDIFINSL10

Събитието ще се проведе на 29 септември 2017 година в Sopharma Business Towers в присъствието на официални гости, инвеститори, лидери на финансовия сектор и със специалното участие на Ноеми Пап – главен експерт по дигитализация към Международната банкова федерация.

По време на форума ще бъдат дискутирани актуални технологии, които ще окажат огромно влияние върху финансовия сектор, като т.нар. blockchain. Към момента тя се разглежда като алтернатива на традиционното централизирано съхранение на записи за банкови операции.  Смята се, че скоро делът на банките, които използват системата ще достигне 15% в световен план. Всъщност много водещи банки по света планират да използват блокчейн, за да заемат лидерски позиции и в областта на цифровата трансформация.

По време на дискусиите ще бъдат засегнати и други FinTech иновации, както и възможностите за тяхното финансиране.

 За регистрация: http://difi.b2bmedia.bg/

Генерален спонсор: Пощенска банка

Партньори на събитието са: EBF, BVCA, Manifesto.bg, БАИТ, БДВО, BAPRA, Sopharma Business Towers, Sofianews, Предприемач, Expressonews, StartitSmart, Publics.bg, 3Con, H2H Communication, списание BusinessLady, EventsPro. 

Вижте още: