Българските банки и FinTech компании се срещат, за да обменят нови идеи и проекти.

http://difi.b2bmedia.bg/

Технологични иновации и финансови услуги – тези теми ще обядинят представители на банковия и FinTech бранша по време на #NEXTDIFI 2017 – Международния форум за дигитални финанси и технологични иновации в банковия и финансовия сектор, организиран от b2b Media.

Събитието ще се проведе на 29 септември 2017 година в Sopharma Business Towers в присъствието на официални гости, лидери на финансовия сектор и със специалното участие на Ноеми Пап – главен експерт по дигитализация към Международната банкова федерация.

 

По време на форума ще бъдат дискутирани актуални технологии, които ще окажат огромно влияние върху финансовия сектор, като т.нар. blockchain. Към момента тя се разглежда като алтернатива на традиционното централизирано съхранение на записи за банкови операции.  Смята се, че скоро делът на банките, които използват системата ще достигне 15% в световен план. Всъщност много водещи банки по света планират да използват блокчейн, за да заемат лидерски позиции и в областта на цифровата трансформация.

По време на дискусиите ще бъдат засегнати и други FinTech иновации.

Възползвайте са от ранните регистрации до 10 септември и допълнителна отстъпка от 10% от билетите, които дават достъп до основната лекционна и дискусионна част, кафе паузите и работния обяд.

За отстъпка 10% използвайте Промо код: NEXTDIFI2017NL10

За регистрация: http://difi.b2bmedia.bg/

При желание за участие с презентация – можете да изпратите запитване на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Партньори на събитието са: EBF, Manifesto.bg, БАИТ, БДВО, BAPRA, Sopharma Business Towers, Предприемач, Expressonews, StartitSmart, Publics.bg, 3Con, H2H Communication, списание BusinessLady, EventsPro.

Генерален спонсор: Пощенска банка. 

Вижте още: