1477860Четвъртото издание но b2b Media Annual Awards e в разгара си.  Най-иновативните компании, проекти и предприемачи могат да подадат своите кандидатури до края на месеца. До 25 май обаче се приемат ранните предложения.

Конкурсът на b2b Media ще отличи не само бизнесите и техни отделни проекти, но също най-креативните корпоративни офиси,най-интересните външни пространства, както и социално - отговорни кампании, проекти с образователна насоченост в сферата на бизнеса, инвеститорите с визия, иновативни сгради, мобилни и технологични новости.

Сайтът на конкурса е: https://awards.b2bmedia.bg/


Ще се оценяват устойчиво и иновативно поведение, направени мащабни инвестиции, 
значими сделки, оригиналност на идеите, ефективност от реализацията, новаторство по отношение и на продуктите и на услугите, а също и иновативност в начина, по който са били комуникирани.

В конкурса има специална категория,свързана с Кампаниите за изграждане на работодателска марка. За първа година се въвеждат три нови категории:

  • Кампания за community branding 
  • Динамично развитие 
  • Иновативен проект или услуга 
Приемат се също номинации за Млад предприемач на годината, Бизнес лидер, Бизнес дебют на годината.

По време на официалната церемония на 8 юни 2018 година ще бъдат връчени по три награди във всички основни категории + Голяма награда.

Вижте още:

• Застрахователният сегмент е разделен регионално според пазарите, на които Generali оперира• Уди Брадфорд (Woody Bradford) ще заеме позицията на...