Нетера стана официален партньор на Acronis за БългарияКлиентите на Нетера могат да се възползват от 30-дневен безплатен тестов период

Нетера стана официален партньор на Acronis за България. Независимият български телеком вече предлага всички технологични решения на лидера в кибер защитата, сред които са облачните продукти Acronis Cyber Backup Cloud, Acronis Cyber Files Cloud, Acronis Cyber Disaster Recovery Cloud, Acronis Cloud, and Acronis Cyber Cloud. Като част от партньорството, клиентите на Нетера могат да се възползват от 30-дневен безплатен тестов период.

Сред най-големите предимства на Acronis Backup Cloud и Acronis Files Cloud е, че осигуряват на бизнеса защита на данните, приложенията и системите. Чрез тях клиентите на Нетера получават достъп до архивиране, възстановяване при бедствия, синхронизиране и споделяне на файлове, услуги за нотариално заверяване и електронно подписване, всички управлявани от една конзола.

С Acronis Disaster Recovery Cloud Нетера предлага на клиентите възможност да възстановят критични бизнес данни и цели уебсайтове за броени минути дори и след сериозен инцидент. Решението гарантира безопасността и сигурността на данните с функции, сред които криптирани архиви и проактивна, AI-базирана защита от ransomware.

Acronis Cloud уселнява процеса на ИТ администриране с централизирано управление, достъпно на местно ниво или с външно архивиране. Локалното архивиране и репликация и поетапното предоставяне на множество резервни копия помага на потребителите да премахнат рисковете от загуба на данни чрез хибридно архивиране. Освен това AES-256 криптирането гарантира сигурен достъп, съхранение и предаване на данни.

Нетера е независим телеком. Партнира си както с най-големите световни компании, така и с малки и средни фирми. Осигурява международна свързаност, услуги за управление на мрежи и сигурност вече близо 25 години. Има точки на присъствие в над 20 държави. Доставя бърз и сигурен интернет. С Нетера партньорите и клиентите разчитат на проактивна експертна поддръжка 24/7. Компанията притежава 4 дейта центъра и предоставя IT услуги, сървъри под наем, гъвкава клауд платформа, DDoS защита. Дистрибутор е на глобалната платформа за обмен на данни NetIX. Една от първите независими наземни станции за спътникови услуги в България е изградена от Нетера. Телекомът предлага IPTV платформа и разпространение на аудио-видео съдържание. Със системата Netfleet компанията предоставя услуги за GPS проследяване на автомобили, тирове, селскостопанска техника и др.

Acronis е водещ доставчик на лесни за използване решения за архивиране, възстановяване и сигурност за физическа, виртуална и облачна среда. Патентованата му дискова технология за изображения позволява на корпорации, малки и средни предприятия и потребители да защитят своите цифрови активи. Със софтуера за възстановяване, разгръщане и миграция на Acronis потребителите защитават своята цифрова информация, поддържат непрекъснатостта на бизнеса и намаляват времето на престой. Компанията е основана в Сингапур през 2003 г. и включена в Швейцария през 2008 г. Сега Acronis има повече от 1300 служители в 18 държави. На решенията му се доверяват повече от 5 милиона потребители и 500 000 предприятия. Продуктите на Acronis се предлагат от 50 000 партньори и доставчици на услуги в над 190 страни.

Вижте още: