Проучване на икономическите нагласи сред пълнолетното население ще представи социологическа агенция Тренд

Допитването обхваща най-актуалните теми за българите в икономическата и финансовата сфера и ще отчете техните нагласи спрямо очертаващата се криза. Проучването ще бъде представено от Евелина Славкова, съосновател на агенция Тренд.

Веднага след това тенденциите ще обсъдят водещи финансисти и икономисти. Сред тях са Любомир Дацов, член Български финансов съвет.

Кузман Илиев, д-р по финансова икономика и банкиране, Пламен Димитров, управител на Кофас България, Георги Вулджев, икономически анализатор в EmergingMarketWatch. Своите прогнози пряко от Вашингтон ще обяви и Симеон Дянков, финансист, бивш вицеприемиер и министър на финансите.

Дискусията е част от финансовия форум NEXT DiFi 2022, който ще се проведе на 12-и октомври в Полиграфия офис център. Достъпът за медии е свободен.

Представянето на проучването е планирано за 9.00 часа.

VII-то издание на международния финансов форум NEXT DiFi ще се състои в присъствена форма.

Събитието, организирана от b2b Media, ще обхване актуални теми свързани с цифровата трансформация, дигиталните финансови инструменти, новите технологии, икономическите промени и съвременните предизвикателства във финансовия сектор. Ще бъдат коментирани и перспективите за въвеждането на еврото в България, както и мерките за овладяване на инфлацията.

Вижте още: