1510419Всеки, който закупи избрани модели таблети на Huawei от магазините на А1, получава безплатен достъп до платформата Уча.се

 А1 е партньор на Huawei в кампания, насочена към учениците по случай началото на учебната година. През септември всеки, който закупи от телекома таблет от моделите MediaPad M5 10, MediaPad T3 10 и MediaPad T3 8 на Huawei, ще получи безплатен достъп до платформата Уча.се за период от един месец.

 В момента трите модела са налични в търговската мрежа на А1 на цени от 25,99 лева на месец или 529,99 лева в брой за Huawei MediaPad M5, 4,99 лева на месец или 99,98 лв. в брой за Huawei MediaPad T3 10 и 1,99 лева на месец или 39,98 лева в брой за модела Huawei MediaPad T3 8 с план A1 Surf 2XL.

 Участието в промоцията е валидно до края на септември до изчерпване на количествата и става чрез няколко стъпки. След като се закупи съответния модел таблет Huawei от търговската мрежа, трябва да се посети сайтът на кампанията и да се въведат IMEI на модела и имейл за получаване на активационен код. Кодът се въвежда в www.ucha.se/promo и така се получава безплатен достъп до цялата платформа за период един месец от датата на активация. Активацията трябва да се направи до края на годината.

 

Вижте още: