1568764Acronis е избран за официален партньор за киберзащита на световния шампион Boston Red Sox Лидерът в областта на киберзащитата подписва многогодишен договор за защита на данните,приложенията и системите на един от най-емблематичните професионални спортни отбори в света.

Acronis, световеният лидер в областта на киберзащитата, обяви технологичното си партньорствос Boston Red Sox. Настоящите шампионив бейзболната лига избраха Acronisза официален партньор по киберзащита.Съгласно многогодишното споразумение, Acronisще предостави иновативни решения за киберзащита, които да подобрят устойчивоста на данните, като същевременно осигурят по-ефективен и сигурен работен процес, който ще бъде от полза за отбора, както на терена, така и извън него.

Екипът на Red Sox ще получи достъп до услугитепо киберзащита на Acronis, които включват най-съвременната хибридна облачна архитектура на Acronis, възстановяването на данни след срив, синхронизирането и споделянето на файлове, услугите по блокчейн нотаризация и електронно подписване, осигуряване на работа върху няколко устройства, контролиран файлов трансфер на корпоративно ниво и защитаот зловреден софтуер.

Вицепрезидентът по информационни технологии на Red Sox, Brian Shield, каза, “Вълнуваме се от факта, че Acronis е наш официален партньор по киберзащита. Техните услуги предлагат иновативна комбинация от защита на данните и киберсигурност, която ще гарантира безопасност и сигурност на всички наши данни, независимо от обема, както и достъп до тях, когато и където са ни необходими. Очакваме едно дълго и изключително успешно партньорство с Acronis, което ще бъде от полза за нашия отбор  на терена и извън него.”

За да се гарантира ефективността, необходима запостигането на най-добри резултати, както зад кулисите, така и на терена, всички тези услуги ще бъдат достъпни чрез една лесна за използване конзола за управление. Използвайки иновативни технологии, като изкуствен интелект и машинното обучение, Aronisосигурява Пет вектора на кибер защита - безопасност, достъпност, неприкосновеност, автентичност и сигурност (SAPAS) - за да  осигури цялостна защита за всички данни, приложения и системи.

Този цялостен подход предоставя услуги, които са лесни за ползване, ефективни, сигурни, надеждни и рентабилни – поради тази причина отбори от световна класа като Red Soxразчитат на технологиите на Acronis. За да разшири обхвата на SAPAS-базираната киберзащита, Acronis наскоро отвориAcronis Cyber Platformза разработчици от трети страни, което ще позволи разработването на приложения, които допълнително ще разширят полезността на решенията на компанията за спортни отбори и други организации.

Киберзащита на терена

Като част от ангажимента на Red Soxза съвършенство, днес и в следващите сезони, екипът очаква десетки хиляди отчети, повече от 500 TB данни, коучинг видеоклипове на всеки играч на Red Soxи т.н.  Създаването, защитата и споделянето на тази информация генерира огромни количества данни и изисква високи нива на сигурност. Чрез услугите за киберзащита на корпоративно ниво на Acronis, тези данни са достъпни, когато и където отборът се нуждае от тях, като същевременно остават единствено за собствено ползване и на сигурно място както при съхранението, така и пир техния пренос между различни устройства.  

Киберзащита извън терена

Също така, услугите за киберзащита на Acronisще позволят на ИТ специалистите на Red Sox да управляват огромни обеми от данни и сложнатаси цифрова среда по-лесно, по-ефективно и сигурно от всякога. Освен това, услугите за киберзащита на Acronisще бъдат използвани на над сто събития, които се провеждат ежегодно във Fenway Park, включително концерти, конференции и благотворителни събития. 

Защита на спортни легенди по света

Вече повече от 15 години Acronisосигурява иновативна защита на организации от всякакъв размер, включително спортни отбори. Тези партньорства включват Формула 1, Формула Е, английската Висша лига по футбол, NASCAR и сега Major League Baseball. Тези партньорски екипи знаят, че киберзащитата на Acronis може да подобри тяхната конкурентоспособност и финансова възвръщаемост.

Началото на това партньорство е в точния момент, като се има предвид неотдавнашното нарастване на зловредните софтуерни атаки върху различни организации, както и професионални спортни екипи. Иновативната защита срещу зловреден софтуер на Acronis, Аcronis Аctive Protection, вече се превърна в ключова линия за защита на организациите. Само през 2018 г. тя е блокирала повече от 400 000 атаки, спестявайки приблизително 208 милиона долара разходи от принудително спиране на работния процес и разходи за възстановяване.

Киберзащита “вътре в бейзбола”

Партньорство между World Series Champions и най-сигурната услуга за киберзащита в света подчертава колко е важно организациите, които разчитат на данни, да разбират и прилагат решения за киберзащита.

За всички заинтересовани специалисти в областта на ИТ и киберсигурността, Acronis’ Global Cyber Summit, е идеалната възможност да научат как киберзащитата подкрепя безопасното и ефективно развитие на съвременния бизнес. Acronis Global Cyber Summit ще се проведе в Маями, Флорида, от 13 до 16 октомври, с участието на легенда на Boston Red Soxи на световноизвестни за отрасъла и киберсигурността лектори, сред които Robert Herjavec и Eric O‘Neill.

Повече информация относно лекторите и програмата са събибитието можете да прочетете на acronis.events/summit2019.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...