Конференцията ще събере на едно място експерти, новатори, клиенти и партньори за едно изключително сътрудничество, за да отговари на нуждите от киберзащита

Acronis, световният лидер в областта на киберзащитата, обяви,че първият Acronis Global Cyber Summit(https://acronis.events/summit2019/) ще се проведе в курорта Fontainebleau в Маями, Флорида,от 13 до 16 октомври 2019. Събирайки на едно място световни партньори, софтуерни производители и индустриални специалисти, събитието ще се фокусира основно върху подобряването на защитата на критични данни и системи за големи корпорации, както и малки бизнеси. 

Конференцията ще бъде с продължителност два дни и половина и ще включва представяния на множество експерти, сред които Robert Herjavec, известен експерт по киберсигурност; един от домакините на получилото телевизионна награда  Emmy предаване Shark Tank, бившият контраразузнавателен агент на ФБРи автор Eric O’Neill, кактои световно признатия аналитик по сигурност и писател Keren Elazari.  

“Като се имат предвид скорошните промени в технологиите и как днес използваме данните, индустрията се намира на кръстопът, когато става въпрос за защитата на цифровите активи,” каза Еlazari.“Организаторите на срещата на Аcronis Global Cyber Summitса се спрели на интересна тема за това как в бъдеще ще се поддържат едновременно защитата на данните и индустриалната киберзащита.Очаквам с нетърпение да стана част от дискусията.”

Съвременните данни изискват модерна защита

Днешните компании са изправени пред една постоянно развиваща се мрежа от заплахи за техните данни. Предприятията трябва да управляват обеми от данни, които са се увеличили от 1.45 PB през 2015 година до 9.70 PB за изминалата година[1][1]. В същото време глобалните загуби от киберпрестъпления достигат 600 милиарда долара годишно[2][2]. Все по-често традиционните решения за защита на данните и киберсигурността не са подготвени за противодействие на съвременните заплахи, поставяйки организациите по света в риск.

Acronis повежда инициатива за възобновяване и интегриране на защитата на данните и киберсигурността, за да се създаде усъвършенствана киберзащита – чрез гарантиране на безопасността, достъпността, неприкосновеността, автентичността и сигурността на данните (SAPAS, или петте вектора на киберзащитата). Acronis Global Cyber Summit щесе фокусира върху  тази тема, тъй като експертите и лидерите в индустрията се интересуват от това как киберзащитата може да отговори по-добре на изискванията на днешните ИТ специалисти и компании, за да бъдат защитени всички данни, приложения и системи.

За да създаде по-широка екосистема, която предоставя киберзащита, базирана на SAPAS, Аcronis наскоро разреши достъпа за разработчици от трети страни до Acronis Cyber Platform

Всеки от разработчиците може да адресира само един от петте вектора за киберзащита, както и всички заедно, както ще функционира предстоящия Acronis Total Protect, обединявайки възможностите за създаване на резервни копия, киберсигурност и управление на системата в едно решение. Acronis Total Protectще бъде пуснат официално по време на събитието през октомври.  

“Очаква се пазарът за киберсигурност да достигне 300 милиарда долара до 2024 година[3][3]. Има огромни възможности във всяко едно отношение за онези от индустрии, които желаят да действат сега,” отбеляза Lance Crosby, основател, главен изпълнителен директор и председател на StackPath и един от водещите лектори на събитието. “От доставчиците на услуги, които предоставят киберзащита на най-високо ниво, през търговците на дребно, които искат да развият бизнеса си, за да включат предоставянето на услуги, до софтуерните производители, които искат да интегрират киберзащитата в потока на тяхното развитие – съществуват средства, които трябва да бъдат спечелени, като същевременно се подпомогне защитата на данните.”

Интересни разкрития и сесии, водени от клиенти

Освен ключови представяния на световно известни говорители, лидери и партньори на Acronis, събитието ще предложи и ексклузивни обучителни сесии за партньори, уникални социални събития с възможност за комуникация между участниците, консултативни съвети за клиенти и партньори, както и технически разкрития, които се отнасят до най-новите иновации в киберзащитата и решенията на Acronis.

Сесиите ще бъдат съобразени с доставчиците на услуги, дистрибуторите, производителите на софтуер, големите корпорации и малките и средни предприятия, за да им помогнат да разберат, изградят и управляват решения за справяне с непосредствени и дългосрочни предизвикателства в областта на защитата на данни и киберсигурността. Категориите на сесиите включват:

 1. Предвиждане и предотвратяване на нови киберзаплахи и зловреден софтуер.  
 2. Използване на блокчейн, изкуствен интелект и машинно обучение за киберзащита. 
 3. Изграждане на киберзащита за edge computing и хибридни сценарии в облака.
 4. Предоставяне на интересни клиентски решения, базирани на Acronis инфраструктурата за киберзащита.
 5. Възприемане на най-добрите практики в областта на киберзащита от проучвания на партньори и клиенти.

“Нашата общност е от решаващо значение и това събитие ще възобнови визията за SAPAS, която изграждахме във всички аспекти на нашия бизнес през последните пет години,” каза Сергей Белоусов , основател и главен изпълнителен директор на Aъидхся. “Не бихме могли да бъдем по-развълнувани от това да съберем всички заедно и да споделим това с нашата екосистема от доверени съветници и партньори.”

Лидерите в областта на киберзащитата се съюзяват с Аcronis

Сесиите ще съдържат ключови презентации от водещи визионери и експерти в областта на защитата на данните, киберсигурността и облачните услуги. Избраните говорители с планирано участие са:

 • Robert Herjavec, световенпредприемач в областта на киберсигурността, бивш съветник по киберсигурност на правителството на Канада и член на работната група за киберсигурност на Американската търговска камара.
 • Keren Elazari, международно признат анализатор по сигурност, изследовател, писател и говорител. Обхваща теми, свързани с нововъзникващите технологии за сигурност, като независим стратегически анализатор. Работи с водещи израелски охранителни фирми, правителствени организации и Fortune 500 компаниите.
 • ·Еric O’Neill, бивш оперативен агент на ФБР, който помага за залавянето на най-известния шпионин в историята на Съединените щати – Robert Hanssen, 25-годишен ветеран от ФБР и първият руски кибершпионин.
 • Lance Crosby, основател, главен изпълнителен директор и председател на StackPath и предприемач на Ernst&Youngза 2018 година в югозапада. Основател на SoftLayer Technologies, който бе превърнат от него в глобален бизнес на стойност 400 милиона долара, преди да бъде продаден на IBM.
 • Linda Babcock, професор по икономика и председател на катедрата по социални науки и решения в Carnegie Mellon University. Списанието „Fortune“ определи книгата й „Жените не питат: преговори и разделение на половете“ като една от 75-те най-добри бизнес книги на всички времена. 
 • СБ - Сергей Белоусов,основател и главен изпълнителен директор на Acronis. Предприемач и бизнес изпълнител с 24-годишна история на изграждане, развитие и ръководене на високопроизводителни, мултинационални,високотехнологични компании в Северна Америка, Европа и Азия.

Други лектори, които трябва ще се включат, са: Christian Boing, Председател на Изпълнителния съвет на STRATO AG; Еric Simpsom, съосновател на един от първите “Pure Play” доставчици на управлявани индустриални услуги; Graeme Hackland, Директор по информационните технологии за Williams Group, един от водещите в света състезателни екипи във Formula 1; Каtya Fisher, ръководител на партньори и групови практики, блокчейн и технологични сделки в Greenspoon Marder; Laurent Dedenis, Главен изпълнителен директор и съосновател на Chainstack; Cheryl Robinson, Основател на Ready2Roar, МichaelFrisby, управляващ директор в Cobweb и бивш водещ в канала на Мicrosoft за малки и средни предприятия; и Naveen Chhabraот Форрестър, който предоставя стратегически насоки на своите клиенти и крайни клиенти.

Можете да видите пълния списък на лекторите на acronis.events/summit2019/#s-speakers

Регистрацията за събитието вече започна! 

Предлагат се и спонсорски пакети. Свържете се с нас на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., за да Ви създадем индивидуален пакет, отговарящ на Вашите изисквания и нужди.

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...