venturi обяви acronis за свой партньор по киберзащитаОтборът VENTURI Formula E и Acronis, световен лидер в киберзащитатаобявиха подписването на многогодишно технологично партньорство. Съгласно споразумението, Acronisще стане официален партньор на отбора VENTURI Formula-E, предоставяйки иновативни решения за киберзащита, за да подобри сигурността и гъвкавостта  на данните и да създаде по-ефиктивен работен процес.

Като най-бързо разрастващия се в света моторен спорт, шампионатът FIAABBФормула Eосигурява перфектна основа за доказване на иновативни и фокусирани в бъдещето технологии. Като пионери в електромобилността и един от основаващите отбори на Шампионата от стартирането му, отборът VENTURI Formula-E има истински нужда от партньор, към който да се обърне, във връзка с сигурността на своите данни. 

Чрез новото партньорство отборът VENTURI Formula-E ще се възползва от пълния набор от услуги по киберзащита на Acronis, включващи най-модерна хибридна облачна архитектуравъзстановяване на данни след бедствиесинхронизиране и споделяне на файловеблокчейн идентификация и услуги по електронен подписанти-малуер защита– всяко от които може да се управлява от единична, интуитивна конзола.

Отборът VENTURI Formula-E генерира до20GB данни на всяко тяхно състезание. Като част от новото партньорство с Acronis, всички тези, както и други данни на отбора ще бъдат напълно защитени от модерни кибер заплахи, оставайки лесно достъпни от всички точки на света. Резултатът ще помогне да се подобри скоростта, ефиктивността и сигурността на операциите им.

Acronis ще използва най-модерните възможности на изкуствения интелект, за да помогне за по-точното прогнозиране на способностите на състезателния отбор и да увеличи  коефициента на справяне с неочаквани събития в уникалната, силно рискова състезателна среда наFormulaE.

“Радваме се да приветстваме Acronisв семейството на VENTURI. Споделяме еднакви ценности и разбирания, когато става дума за следване на технологични иновации. Има множество начини, по които партньорството ще даде моментални преимущества в реално време за екипа на отбора. При моторните спортове представянето е всичко – FormulaEне е по-различна в това отношение и ние постоянно ще се стремим към най-новите технологии и решения във всяко отношение. Доволни сме, че имаме възможността да работим с всепризнат лидер в индустрията като Acronisи очакваме дълготрайно и взаимополезно партньорство.” каза Susie Wolff, ръководител на VENRURI Formula E.

“Технологията на Acronis съответства на изискванията за ефективност и сигурност на отбора, покривайки всички аспекти на киберзащитата. Елиминирайки всякакви тревоги, свързани с безопасността или достъпността на данните, можем да помогнем на отборите да се фокусират върху постигането на максимални резултати на пистата. Горди сме да бъдем официален партньор на отбора и очакваме дългогодишно, успешно партньорство с екипа,” казаDan Havens, Acronis Growth Officer.

Чрез използването на иновативни технологии като изкуствен интелекти блокчейн, Acronisгарантира, че решенията са базирани на Петте вектора на киберзащита – безопасност, достъпност, поверителност, идентификация и сигурност на данните (SAPAS). Тези решения ще помогнат на отбора да предпази данните си, както на пистата, така и в централното управление на отбора в Монако.

Новото партньорство представлява уникална възможност за Acronisда представи своето SAPASпослание в два ключови региона – Южна Америка и Европа. Чрез глобалния обсег на шампионата FIAABBFormula E, шофьорът на отбор VENTURI Formula Eи бивша звезда от Formula 1 Felipe Massa,ще повиши осведомеността за партньорските дейности в родната му страна Бразилия.

Acronis поддържа и множество спортни клубове и висши отбори по моторен спорт. За повече информация, моля, посетете https://acronis.sport

Вижте още:

Годишните награди на b2b Mediaсе проведоха за десети път и се утвърдиха през годините като място за най-иновативните идеи, за отговорните бизнеси и предприемачи и за кампаниите с каузи.Голямата награда за...