Acronis установява нов стандарт в киберсигурността и защита на данните с пускането на пазара на Acronis Cyber Protect 16

Най-новата версия на Acronis Cyber Protect позволява лесно и бързо възстановяване след инциденти и загуба на данни

Acronis, водещ доставчик на киберзащита, с гордост представя най-новата версия на своя водещ продукт Acronis Cyber Protect 16. Той предоставя защита срещу киберзаплахи и възможности за бекъп и възстановяване. Тази най-нова версия установява нов стандарт за лесно и бързо възстановяване след кибератаки или загуба на данни, особено за съвременни организации с множество локации.


С развитието на технологиите, необходимостта от интегрирано решение за киберсигурност и защита на данните, подходящо за организации с множество локации, става все по-ясно изразена. Фактори като работа от разстояние и бързопроменящия се пейзаж на заплахите увеличават възможностите за атака и пораждат по-големи притеснения за достъпа до данните и тяхната поверителност. Acronis Cyber Protect 16 представя нова, централизирана платформа, която допълнително подобрява и опростява управлението само с един панел.

Допълнителните характеристики на Acronis Cyber Protect 16 включват:

• Защита от киберзаплахи: Използвайки изкуствен интелект и машинно самообучение, проактивно защитава данни, приложения и системи от модерни кибератаки, включително рансъмуер и други форми на зловреден софтуер.

• Бързо възстановяване: Reduced dependency on central IT support empowers users to initiate one-click recovery capabilities of distributed endpoints, including bare-metal recovery of physical workloads. Намаляване на зависимостта от централизирана ИТ поддръжка дава възможност на потребителите да инициират възстановяване само с един клик.

• Намалени разходи: Цялостна поддръжка на операционни системи от различни поколения, което от своя страна позволява консолидиране на доставчиците, като същевременно гарантира комплексна защита.

• Опростено управление: Централизираното управление включва локална автономност и безпроблемна интеграция, за да осигури цялостен изглед на операциите за бекъп и възстановяване, заедно с поддръжка на операционни системи от различни поколения.

• Суверенитет на данните: With the use of Acronis’ extensive network of global data centers, users can ensure compliance and master regional data sovereignty laws, offering peace of mind and regulatory compliance.

„Пускането на пазара на Acronis Cyber Protect 16 показва нашия стремеж да защитаваме всички данни, приложения и системи“, каза Гайдар Магдануров, Президент на Acronis. „В настоящата епоха, организациите изискват решение за киберзащита, което предлага надеждна защита и бързо и лесно възстановяване след инциденти. За много от индустриите, като производство, финанси, здравеопазване и търговия, които не могат да си позволят прекъсвания, е от съществено значение за непрофесионалните потребители от ИТ сферата да могат да постигнат успешно възстановяване - и това е нещото, което Acronis Cyber Protect 16 предлага - възстановяване след кибератаки или загуба на данни с един клик.“

Acronis Cyber Protect 16 предоставя уникална интеграция на бекъп, възстановяване след бедствия, киберсигурност и отдалечено управление на крайни устройства през една единствена ефективна платформа. Със своята способността да възстановява бързо всеки компютър без нужда от намеса на ИТ специалисти, специализираните или индустриални компании, особено в областта на операционната технология за индустриални контролни системи, си осигуряват спокойствие и намаляват периоди на прекъсвания, които водят до допълнителни разходи. Интегрирането на защита на данните, възстановяване и напредничави функционалности за сигурност са предназначени да осигурят непрекъсваемост на бизнеса. Водейки иновациите в киберсигурността, Acronis се стреми да продължи да се адаптира и развива, като навигира потребителите в сложността на цифровия свят.

За да научите повече за Acronis Cyber Protect 16, вижте най-новата ни блог статия тук: https://www.acronis.com/en-us/blog/posts/a-new-benchmark-in-easy-and-fast-recovery-after-cyberattacks-or-data-loss

За повече информация, моля посетете: https://www.acronis.com/en-us/products/cyber-protect-enterprise/

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...