В резултат на сътрудничеството си с Microsoft и в отговор на пазарните изисквания Allview хармонизира текущото си продуктово портфолио и представя първите си Windows устройства

Allview, румънската марка за смарт телефони и таблети, представя продуктовата си линия Impera: два Windows Phone 8.1 смарт телефона и таблет с Windows 8.1: Impera I, Impera S и Impera i8. Устройствата са на разположение за предварителна поръчка от днес.

Габриела Младин, Групов Директор Потребителски Канали, Microsoft Румъния: "Нашите партньори са двигателят на растежа за Windows, и ние сме доволни да си партнираме с Allview, за да предложим на нашите клиенти конкурентни телефони и таблетни. Благодарение на Windows, предприехме един уникален подход, който позволява на клиентите едно наистина персонално преживяване при използване на устройства.

Лусиан Петисила, Генерален мениджър, Allview: "Пазарът на Windows непрекъснато се разраства. С продуктовата линия Impera целим да продължим да предлагаме на нашите клиенти конкурентни продукти, които потвърждават успеха на развитие и разработка на устройствата, с цел хармонизиране на настоящото продуктово портфолио, съобразено с пазарните изисквания. Партньорството ни с Microsoft подкрепя разработването на алтернативи, съответстващи на динамиката на местния пазар."

Impera I – Иновацията във вашите ръце

Impera I се захранва от Qualcomm ® Snapdragon ™ 200 процесор, отличаващ се с четириядрен 1,2 Ghz процесор и интегрирана BT и WLAN свързаност, чрез програмата Qualcomm Reference Design (QRD) на Qualcomm Technologies Inc., дъщерно дружество, изцяло притежавано от Qualcomm Incorporated.

Оборудван с впечатляващ 4,7 "IPS дисплей, защитен от Dragontrail стъкло и тънък, 7.2 милиметров дизайн, двусимовият Impera I дава възможност на потребителя да балансира по-добре между работата и забавлението с едно единствено устройство. Като устройство с Windows Phone8.1, Imperia I предлага по-персонално смартфон преживяване, което ви приближава до хората и нещата, които наистина ви интересуват. Потребителят улавя важни моменти с 8 MP задна камера с автофокус, а интеграцията с OneDrive позволява синхронизиран достъп до облака в реално време. Imperia I също включва функции като Live Tiles, носещи важна за вас информация; Action Center, показващ новите действия и уведомления; и Senses, набор от функции, които разделят работата от управлението на данни, пространството за съхранение и живота на батерията.

Impera I е на разположение за предварителна поръчка на: http://allviewmobile.com/e-shop/impera-i.html

Impera S – Вашият следващ бизнес партньор

Impera S е вашият нов партньор, както в личния, така и в професионалния живот. Работещ под Windows Phone 8.1, Impera S пасва добре на най-често срещаните корпоративни среди. Предлагащ познатите Office приложения, Impera S помага на днешния мобилен бизнес потребител да остане продуктивен, докато е в движение.

С програмата QRD, Impera S се захранва от Qualcomm ® Snapdragon ™ 200 процесор, отличаващ се с четириядрен 1.2 Ghz CPU и е проектиран да поддържа мощна обработка, ефективна многозадачност, по-богати графики и медия способности, като същевременно оптимизира живота на батерията. 8GB Flash и 1GB RAM памет позволяват на потребителя да направи повече и по-бързо.

Оборудван с 5-инчов IPS дисплей и 8MP задна камера, потребителят заснема важните моменти, за да ги сподели с приятели или просто да ги съхрани в OneDrive.

Impera S е на разположение за предварителна поръчка на: http://allviewmobile.com/e-shop/impera-s.html

Impera i8 – Интуитивна производителност

С Intel Atom процесор и под Windows 8.1 Bing, Impera i8 е отлично устройство както за мобилна продуктивност, така и за забавление. Светещият IPS дисплей, с широки ъгли на визуализация, предлага богати графики, ярки цветове и кристално ясни изображения. Windows 8.1 с Bing осигурява на клиентите Windows опция на ниска цена, без да ги лишава от страхотното потребителско преживяване, от съвместимостта и производителността, очаквани от тях.

Impera i8 е мощен, но компактен таблет, и е първото Allview устройствот с Intel Atom Z3735E четириядрен процесор и 64-битова архитектура. Благодарение на работата на Intel HD Graphics процесора и 1GB RAM памет, Impera i8 осигурява на потребителя превъзходни възможности за производителност и много развлечения. Вградената 16GB памет, разширяема до 48GB с microSD карта, предлага достатъчно пространство за съхранение. Още повече, че Impera i8 идва с едногодишен абонамент за Office 365 Personal и потребителят получава достъп до 1TB облачно пространство в OneDrive

Impera i8 е на разположение за предварителна поръчка на: http://allviewmobile.com/e-shop/impera-i8.html

Вижте още: