Есри предлага на екологичните НПО у нас достъп до най-мощния ГИС софтуер с света

На 27 септември, на специален уебинар, водещите ГИС експерти от Есри България ще запознаят представителите на НПО с възможностите, включително грантови, да кандидатстват по двете отворени програми на глобалния лидер в сферата на ГИС Esri: Esri Conservation Program и Esri NGO Program.

На 27 септември, от 10:00 до 11:30 ч., можете да се включите в уебинара „Географски информационни системи за нуждите на НПО и опазване на околната среда – специална Есри програма“. Събитието е насочено основно към представители на организации от неправителствения сектор у нас, които работят в сферите на екологията, опазването на природните ресурси, съхраняване на биоразнообразието и други важни „зелени“ мисии.

Уебинарът е шанс да научите повече за специалните програми за НПО и за опазване на природата, поддържани от лидера в света на ГИС Esri. Опитът на пионера в областта на географските информационни системи включва не само развиването на най-мощния и предпочитан ГИС софтуер глобално, но и дългогодишно сътрудничество с над 100 хиляди организации с нестопанска цел, сред които Червен кръст, WWF, UNESCO, UNICEF и много други!

Есри предлага на екологичните НПО у нас достъп до най-мощния ГИС софтуер с света

В програмата на събитието е предвидено водещи ГИС експерти от Есри България да разкажат повече за:

• Esri Conservation Program;

• Еsri NGO Program

• ArcGIS Online платформата в сферите на биоразнообразието, природните ресурси и опазването на околната среда

• Новите възможности за съвместна работа по проекти и програми в единна ГИС среда със споделени карти и данни

• Готови за използване ГИС приложения - от мониторинг на терен до дашбордове за анализ на резултатите, чието конфигуриране е във вашите ръце.

Ще можете и да зададете всички въпроси, които ви вълнуват за приложението на ГИС в дейността на неправителствените организации и опазването на околната среда.

Уебинарът е безплатен, но се изисква регистрация, тъй като местата са ограничени!

Повече информация за събитието ще откриете на https://bit.ly/3cS5Lzg

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...