Team Project 1обяви, че Аcronis, световен лидер в киберзащитата и хибридното облачно съхранение, е партньор в екипа по проект на FIA World Endurance Championship(WEC). Швейцарско-сингапурската компания ще предоставярешения за бекъп, съхранение и възстановяване на данни след евентуален срив и ще създава по-ефективен и сигурен работен процес.

“Партньорството е ползотворнои печелившо, както за нас, так и за Acronis. Благодарение на клаудбазиранатасистема,ние ще имаме сигурно и бързо обработване на данните по цял свят, като по този начин ще усъвършенстваме работата на нашите инженери и представянето нина пистата,” каза Axel Funke, ръководител на Team Project 1 във FIA WEC.

С това партньорство Team Project 1 се присъединява към група от екипи от световна класа при моторните спортове, които вече разчитат на Acronis за защита на техните данни.

“Беше изключително важно за нас да знаем, че екипи, като Williams и Racing Point във Formula 1, както и екипа на NIO Formuls Е, работятс Acronis. Радвамесе,че смепървите, които ще използват Аcronisв Световното първенство за издръжливост и ще споделимсвоят опит, за да им помогнем да разширят още повече функционалността на своя продукт.” каза Richard Selwin, Технически директор на Team Project 1.

Конкурентните екипи при моторните спортове предпочитат Acronis, поради всеобхватния и иновативен подход на компанията. Използвайки съвременения изкуствен интелект, машинното обучение и блокчейн технологиите, всяко решение на Acronis адресира петте вектора на киберзащитата - безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност на данните.

В резултат на това,данните на Team Project1 са напълно защитени от съвременните киберзаплахи, оставайки лесно достъпни за членовете на екипа.

“Технологията на Acronis пасва много добре на високото темпо на отборите по моторни спортове. За нас е удоволствие да се присъединим към семейството на TeamProject 1, покривайки всички аспекти на киберзащитата с най-иновативната технология в света. Гордеем се, че сме свързани с екипана Световния шампионат по издръжливост и очакваме дълго и успешно партньорство,” каза Dan Havens, Acronis Growth Officer.

Системата ще бъдеизползвана на “1000 miles of Sebring”, което е първото състезание на Международната автомобилна федерация в Световния шампионат по издръжливост през 2019 година и в състезание 6 от Супер Сезонана Световния шампионат по издръжливост на Международната автомобилна федерация.

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...