DS techeetah предприема стъпка напред с водещата в киберзащитата компания acronisDS TECHEETAH са изключително щастливи да обявят нов стратегически съюз със световния лидер в киберзащитата и хибридното облачно съхранение, Acronis. DS TECHEETAH и Acronis са поставили началото на тригодишно партньорство, което ще включва логото на Acronis на DS E-TENSE FE19 кола от E-Prix в Хонг Конг на 10 март 2019 г.

Acronis ще осигури решения за архивиране, съхранение и възстановяване в случай на бедствие, защитавайки ценни данни, което многократно поставя DS TECHEETAH пред техните конкуренти. Партньорството с Acronis ще помогне на екипа да адресира Петте вектора на киберзащита – безопасност, достъпност, поверителност, автентичност и сигурност(SAPAS) – което гарантира, както защитеност на данните от модерни киберзаплахи, така и тяхната лесна достъпност и надеждност.

Acronisе световен лидер в кибер защитата с централен офис в Швейцария и международен офис в Сингапур. Повече от 5 милиона потребители и 500 000 бизнеса по света използват продуктите на Acronis, за да пазят данните си – включително 79 от топ 100 най-ценните марки.

Като един от водещите екипи в шампионата ABB FIA Formula E, DS TECHEETAH знае, че трябва да си сътрудничи с водещи доставчици за архивиране и възстановяване – особено при непрекъснато нарастващите киберзаплахи и изискванията на екипа за по-лесен и сигурен достъп на данните при пътуване по света. Чрез изграждането на това техническо партньорство, DS TECHEETAH осъзнава, че това е грандиозна стъпка към гарантиране на поверителността и надеждността на данните им.

“Acronis е световен лидер в областта на софтуера за кибер защита и възстановяване в случай на бедствие и ние сме много доволни да ги приветстваме в семейството на DS TECHEETAH. Това партньорство ще задейства новите механизми за анализ на данни и предсказващи способности в среда на високо напрежение на Formula E. Нямаме търпение да изградим печелившо сътрудничество заедно – както на трасето, така и в света на глобалната технология”, каза Chief Commercial Officer на DS TECHEETAH, Keith Smout.

“Технологията на Acronis пасва на високоскоростната среда в отборите по моторни спортове. Радваме се да присъединим към партньорската екосистема на DS TECHEETAH, покриваща всички аспекти на киберзащита, най-иновативната технология в света. Горди сме, че сме свързани с такъв печеливш екип и очакаме с нетърпение дълго и успешно партньорство,” казаDan Havens, Acronis Growth Officer.

 

 

Вижте още: