1365408Водещият глобален доставчик на решения в областта на информационните и комуникационните технологии Huawei демонстрира своите последни иновации, за да привлече бизнеса в ерата на "cloudification", предлагайки „пътища“ за нов растеж. Камионът на шоуто обикаля около 22 държави в Централна и Източна Европа, както и в северните страни. Спирките му в София са в Megapark и Business Park и ще бъде отворено за посещения от 2 до 5 май само за партньори на Huawei.
Тазгодишното събитие се фокусира върху бизнеса с подобряване на ефективността на съществуващата мрежа, увеличаване на приходите, а чрез проучване и планиране на бъдещето, се разработват углуги насочени към индустрията. Huawei представя решенията на Облачни мрежи насочени към 5G,

Облачно ориентирани услуги за дигитална трансформация , Облачно базирани дигитални услуги и Максимизиране на потенциала на съществуващата мрежа.

Освен всичко това, на събитието ще бъдат представени най-новите устройства на Huawei, сред които е P10+, последната технология за мобилни комуникации на марката.

Шоуто тази година е инспирирано от актуалните за пазара идеи, които според последните проучвания показват, че до 2025 глобалните връзки ще достигнат до 100 милиона и всички компании ще бъдат свързани с облак, 85% от корпоративните приложения ще работят на облак. Освен това бизнесът като цяло ще претърпи дигитална трансформация и ще трябва да остане добре ориентиран в бъдещите тенденции, за да постига растеж в дългосрочен план.

Huawei се фокусира върху операторите за постигане на „Roads- driven“ дигитална трансформация чрез облачни решения и си партнира с всички индустрии за създаване на отворена, кооперативна и печеливша индустриална еко система и спомага за създаването на един “по- свързан” свят.

Водени от непрекъснатият процес на иновация и отворено сътрудничество, Хуауей е изградила конкурентно портфолио от иновативни крайни решения в телекомуникациите и
корпоративните мрежи, устройства, облачна технология и услуги. Техните ICT- решения, продукти и услуги се използват в повече от 170 държави и региони, обслужващи повече от една трета от населението на света. Със своите 180 000 служители, Хуауей е посветена на изграждането на бъдещото информационно общество и на един по- добре свързан свят.

Вижте още: