HyperX обявява HX3D

Новата програма HX3D издига персонализирането на хардуера на ново ниво, комбинирайки периферните устройства за игри HyperX с технологията HP 3D Print

HyperX, екипът за периферни устройства за игри в HP Inc. и лидер на марката в игрите и електронните спортове, днес разкри HX3D, вълнуваща нова програма, предоставяща на геймърите набор от начини да направят според вкуса си и персонализират любимото си оборудване за игри, като използват най-добрата в класа технология за 3D печат на HP. HyperX ще покаже примери за персонализирани клавиатури, слушалки, мишки и други продукти за игри по време на CES 2023. Първата планирана серия от 3D отпечатани периферни надстройки са ограничено издание персонализирани капачки за клавиши1, проектирани да пасват на HyperX и повечето други механични клавиатури, достъпни за потребителите през следващите месеци.

“Знаем, че геймърите обичат персонализирането, прекарват много време и усилия, за да актуализират всички видове елементи в играта, от герои до кожи до оръжия и други,” каза Даниел Кели, глобален ръководител на маркетинга, HyperX. “HX3D пренася тази любов към персонализирането на игралното изживяване във физическия свят и дава възможност за широка гама от забавни начини за актуализиране и персонализиране на нашето всепризнато HyperX оборудване.”

HyperX ще си сътрудничи с разработчици на игри, екипи за електронни спортове, създатели на съдържание, инфлуенсъри и вътрешни творчески екипи, за да създават и проектират удобни за феновете продукти, които могат да се използват по време на игра или да се събират като сувенири или скъпи колекционерски предмети.

По време на CES 2023, HyperX ще покаже първата си ограничена серия персонализирана капачка за клавиши, базирана на уникален HyperX Cozy Cat дизайн, разработен от HyperX и гласуван от неговата игрална общност. Продуктите HX3D се произвеждат на 3D принтери на HP Inc. като част от нарастващото сътрудничество с HP Inc., използвайки техния опит и внасяйки синергия, иновации и умения за цветен печат в игрите. Продуктите за персонализиране на HyperX се произвеждат с помощта на екологичен многократно използван найлон на прах.

Допълнителни капачки на клавиши са планирани през цялата година с планирани дизайнерски сътрудничества с творци, инфлуенсъри, посланици и други знаменитости и неендемични партньори. С представянето на HX3D, HyperX носи следващото ниво на персонализация в игрите.

Наличност

HyperX Cozy Cat Keycap ще бъде налична в САЩ чрез HyperX.com през януари 2023 г. Цената за тази клавишна капачка е $19,99. За повече информация, моля, посетете продуктовата страница на НX3D.

Цените от HyperX.com подлежат на промяна без предизвестие. Цените на търговците на дребно може да варират.

Поради текущата ситуация с COVID-19 HyperX може да претърпи забавяне на някои продукти и доставки. HyperX предприема всички възможни мерки, за да работи с партньори, за да минимизира въздействието върху своите клиенти и да гарантира наличността на продукта и навременната доставка.

Вижте още: