Изключителни смарт характеристики и възможно най-доброто  Full HD качество в новия Samsung H7000 телевизорSamsung, които държат първа позиция при продажбата на телевизори за последните осем последователни години, представят новия телевизор от серията  Samsung H7000 LED Full HD – изключителна комбинация от възможно най-доброто Full HD качество на картината, подобрени смарт функции и луксозен дизайн.

Повече забавление с изключителните Smart функции
Функцията Multi-link screen в новия H7000 пренася мултитаскинга на голям екран, позволявайки на потребителите да се впуснат по-дълбоко в забавлението, като разделят екрана на части. Докато гледате ТВ предаване, можете да си пуснете свързани видеоклипове, да използвате уеб браузъра или дори да пуснете любимото си приложение на същия екран, без да се налага да използвате други мобилни устройства.

Достъпът до любимото съдържание е улеснен значително чрез подобрения Smart Hub 2014. Стигате моментално до всичко най-често използвано с лентата за бърз достъп, която служи като вход към Smart Hub панелите. Вече няма нужда да прекарвате време в търсене на любимите или често използвани приложения, канали или източници. Само с едно докосване на дистанционното или още с включването на телевизора можете да контролирате съдържанието, което се появява на екрана. Всичко, което трябва да направите, е да изберете това, което Ви интересува и да се наслаждавате.

Чрез Multimedia Panel Samsung H7000 Full HD TV предоставя съдържание от различни източници (популярно онлайн съдържание) и устройства (smart и USB) на една страница. Така навигацията е още по-лесна, като имате незабавен достъп до съдържанието, което пожелаете.

Контролирате телевизора само с пръст и гласа си
Телевизорът отговаря незабавно на гласа Ви! Можете да го контролирате с обикновени думи от ежедневието, сякаш водите разговор. Сега можете да търсите сред широко съдържание от препоръчани видеа, YouTube и времето само чрез гласа си. Освен това смяната на каналите, контролът на звука, скролването, приближаването и отдалечаването и много други функции никога не са били по-лесни. Сега можете да управлявате телевизора си от разстояние само с няколко жеста във въздуха (за жестовия контрол е необходима камера, която се продава отделно като аксесоар).

Качество на картината
Micro Dimming технологията подобрява контраста, цвета и детайлите, за да осигури перфектно качество на картината. Чрез Micro Dimming Pro технологията LED телевизорите от седма серия показват черното по-дълбоко и бялото по-светло, цветовете са живи, а детайлите по-ясни.

Спортът, екшън филмите и игрите се нареждат сред най-вълнуващите форми на забавление и са най-желаното съдържание, което зрителите искат да гледат по телевизията. Ако и Вие се интересувате от подобен вид забавления, сега Samsung LED TV Ви дава възможност да се насладите на кристално ясни, движещи се картини без никакво замъгляване и с точност до най-малкия детайл. Изображенията са толкова ясни и живи, че все едно се случват пред Вас.

Samsung H7000 Full HD TV се предлага в 4 разновидности: 48”, 55”, 60” и 75” в търговската мрежа в цялата страна.

Вижте още: