1392924Тази година технологичната конференция HackConf, организирана от HackBulgaria ще се проведе на 30-ти септември и 1-ви октомври (събота и неделя) в София Тех Парк.

“Как да разбираме и създаваме по-добър софтуер?”

Сред лекторите на тазгодишното издание са Петър Митев и Владимир Койлазов - основатели на Chaos Group, Ивайло Караманолев, който е част от иновативната компания HyperScience, Джени Шен - UX дизайнер на свободна практика от Тайланд. “Сформирахме страхотен лекторски състав - с екипа си поставихме за цел да съберем едни от най-добрите разработчици и експерти, които да дадат съвети и да покажат с личен пример на младите как да се развиваме постоянно и какво е необходимо да учим, за да станем по-добри програмисти и да не се намираме никога в застой.”

Разрастване на общността
HackConf се утвърждава сред най-добрите технологични събития за годината. Цифрите говорят сами - над 1600 човека от 15 български града се включиха в HackConf 2016.

“Но броят на участниците не е най-важното, а това каква посока им дава събитието. Не знаем за много подобни събития от такъв мащаб, които не само мотивират, но и задават правилната посока за развитие на младите, които искат да започнат и да развиват своята кариера в ИТ индустрията”. - споделят организаторите.

Всички лектори и програмата на конференцията можете да намерите на уеб сайта: https://hackconf.bg, както и на страницата във Facebook: https://www.facebook.com/HackConference/

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...