серия проектори MinibeamMinibeam Nano е най-малкият, лек и достъпен проектор до момента и осигурява на потребителите висока мобилност и гъвкавост за изживяване като в киносалон без неудобни кабели и с минимално тегло.

Той тежи едва 270 грама, не повече от книга, но характеристиките му не отстъпват на по-големите проектори от серията. Той разполага с функция безжично дублиране на екран, която му позволява да се свързва без усилие към всеки смартфон или таблет за незабавно проектиране на голям екран. Освен това, Minibeam Nano може да възпроизвежда и проектира филми, снимки, музика и дори документи директно от преносими USB памети.

Батерията от 3,800mAh на Minibeam Nano може да проектира в продължение на 2 часа без нужда от презареждане.

Проекторът се свързва безжично със смартфони посредством своите функции за безжично дублиране на екран, като Miracast и Wi-Fi Detect.

Усъвършенстваната LED лампа на Minibeam Nano излъчва ярки и естествени цветове, а животът ѝ е оценен на 30 000 часа, което се равнява на 10 години, ако проекторът работи по 8 часа всеки ден.

LG Minibeam Nano може да показва картина до 100 инча по диагонал.

„Като производител номер 1 на LED проектори в света, ние сме решени да разширим своята гама Minibeam за потребителите, които стават все по-мобилни, но не искат да се отказват от удобствата на големия дисплей, когато става въпрос за забавление.“ – каза Ин-Кию Лий, старши вицепрезидент и оглавяващ дивизията за телевизори и монитори на LG Electronics Home Entertainment Company. – “Minibeam Nano е перфектният проектор за потребителите, които ценят преносимостта пред всичко останало. А благодарение на това, че тежи едва една-четвърт от килограма, Minibeam Nano е най-преносимият проектор, който можете да откриете.”

Проекторът Minibeam Nano ще бъде наличен в България още до края на този месец на цена от 645 лева. За повече информация, следете сайта на LG България.

Вижте още: