Мусала Софт с отличие за иновации на b2b Мedia Awards 2022

Мусала Софт спечели I-во място в категория “Иновативна компания на годината“ на b2b Media Awards 2022г. Наградата отличава стратегията на Мусала Софт за глобализация на компанията. Фокусът на отличието е както върху екипа - грижа и развитие на хората от всяка точка на света, обединяване на различните националности около общи ценности, така и върху клиентите - повишаване на технологичната експертиза и създаване на иновативни продукти и услуги с висока добавена стойност.

„2022 продължаваме ускорена глобализация за Мусала Софт, разрастване на международната ни клиентска база, ръст на приходите и на екип – професионалисти от над 10 националности, гледащи в една посока.“ - сподели Eлена Маринова, президент на Мусала Софт.

Фокусът върху екипа е свързан. Клиенти - повишаване на технологичната експертиза и създаване на иновативни продукти и услуги с висока добавена стойност

Осмото издание на конкурса отличи най-добрите и устойчиви на предизвикателствата компании, които показват находчиви бизнес подходи, гъвкавост, иновативност, успешни стратегии и грижа за обществото и служителите си през 2021/2022 година. В наградите тази година се включиха 120 проекта от различни индустрии.

Вижте още:

● Ново проучване на International Workplace Group разкрива, че 74% от родителите биха потърсили нова работа, ако се налага дълго ежедневно пътуване...