Новото издание на Upskill React на Телерик Академия с промени, отговарящи на нуждите на ИТ специалистите и сектора

Приемът е отворен до 17 септември, а за кандидатите до 9 юли има 500 лв отстъпка от таксата за обучение.

Телерик Академия - водещата образователна компания за летящ кариерен старт и успешна реализация, обяви приема за единственото за 2023 година практическо обучение Upskill React. Това е четвъртото издание на програмата, с която програмисти могат по бърз (3 месеца, вечерни лекции) и структуриран начин да надградят уменията си с най-популярната и търсена от бизнеса JavaScript библиотека.

Богатият опит на трейнърите в обучението, натрупан в компании като VMware, Progress, SoftServе, AtScale и Infragistic, гарантира, че наученото от курсистите е актуално и доказано в работна среда. Това е съобразен пряк път за всяка компания, която иска да надгради уменията на служителите си с успешни и тествани практики в създаването на уеб приложения с React.

Срокът за кандидатстване в обучението е до 17 септември, а кандидатите, които се запишат до 9 юли, ще се възползват от до 500 лева отстъпка от таксата на програмата.

„В разговори с партньори и компании от ИТ сектора става ясно, че нуждата от разработчици с React продължава да бъде голяма. С Upskill React програмистите могат да усвоят тази технология по структуриран начин, винаги с обратна връзка от експерт, а бизнесът да си подсигури нужните кадри вътрешно, надграждайки уменията на служителите си. Затова и цялостната програма е изградена така, че да може всяка лекция да се приложи веднага в работна среда. Доказателство е, че в анкета сред курсистите, завършили последното издание на Upskill React, 100% от отговорилите са съгласни, че използват новопридобитите умения в работата си“, коментира
Александра Мечкова, изпълнителен директор на Телерик Академия.

От експерти за експерти

Участниците във вечерното Upskill React обучение преминават през програма, валидирана от водещи компании от технологичната индустрия, сред които Chaos, Progress, Coursera, OfficeRnD, TechPods, Tick42 и Haemimont. Техни лектори са експерти с дългогодишен опит в областта на софтуерното инженерство в компании от различен тип и фокус. Главен трейнър е Станимир Тодоров, старши софтуерен консултант във VMware и с над 15 години опит в сферата, а сред гост-лекторите са Виктор Цветков, главен технологичен директор на Телерик Академия, Мартин Стоев, Software Craftsman в ST6, Тодор Паскалев, старши софтуерен разработчик в AtScale, Трифон Трифонов, старши софтуерен инженер в Digitall, Ян Цибулка, специалист Blockchain в Spiralworx.

Под менторството на тези и още експерти и в рамките на 3 месеца, курсистите ще усвоят в дълбочина React и библиотеките му, докато работят по реални проекти. Сред ключовите теми в програмата са JavaScript и ES Next, JSX, Redux, тестване и стилизиране, бързодействие и оптимизация, React библиотеки, както и най-актуалните и добри практики при изграждането на модерни уеб приложения.

„Технологичните компании избират React, защото е бърза и компактна библиотека с отлично реализирана концепция за създаване на уеб приложения. В комбинация с масивната екосистема, голямата общност и липсата на зависимост от една компания, както например при Angular, означава, че React ще продължи да бъде водеща и търсена технология“, коментира Станимир Тодоров, главен трейнър в Upskill React.

Кандидатстване


Кандидатстването в единственото за 2023 година издание на Upskill React е отворено до 17 септември и включва CV и онлайн тест. Сред изискванията са познания в HTTP и Reset, а тези в JavaScript ES6+ са плюс. Обучението е подходящо за фронт-енд и уеб разработчици, за програмисти с поне година опит с JavaScript, C#, Java, Python или друг програмен език, за курсисти, завършили Alpha програмите на Телерик Академия, както и компании, които искат да надградят уменията на служителите си.

Цялостното обучение се провежда в среда, близка до реалната като участниците работят по отбори по цялостно приложение с React.

Кандидатите имат възможност да се възползват от до 500 лева отстъпка от таксата за обучение чрез условията за ранно записване или записване с приятел, като пълните условия са описани на страницата на програмата.

На 22 юни Телерик Академия ще проведат безплатен уебинар с участието на лектори от обучението и курсисти от предишните издания. На уебинара участниците ще могат да научат повече за технологията, програмата и отстъпките.

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...

Между 6 месеца и 1 година са необходими на българските компании, за да се подготвят за еврозоната. Това показват резултатите от неформално проучване на Асоциация на...