Пералнята SAMSUNG Crystal Blue - WW9000 Променя начина ви на животосигурява ви повече свободно време и прави деня ви по-лесен

Samsung WW9000 е последната иновация при пералните машини от Samsung. Тя прави прането по-лесно и по-приятно, като комбинира семпъл елегантен дизайн, усъвършенствано представяне и ново ниво в ефективността на измиване.

Концепцията за тази пералня се ражда, когато екипът за изследователска и развойна дейност на Samsung разнищва из основи въпроса за ролята на пералнята в ежедневието ни. Не е изненада, че отнема доста време да се изяснят основните ползи от пералнята и дали прането изобщо може да бъде приятна дейност. Екипът установява, че пералните машини са част от ежедневието, но не са съобразени със съвременния начин на живот. Пералните машини се развиват, но много функции остават същите, въпреки че животът днес е много по-динамичен. Samsung има желанието да направи нещата по-лесни, за да има човек повече време за важните неща, а не само за домакинските задължения. Samsung поставя тези схващания в основата на процеса на разработване на продукта и вярва, че WW9000 ще промени не само прането като дейност и изживяване, но и цялото ежедневие.

Отделяйте по-малко време за пране
Лесният за ползване и интуитивен Full Touch Screen Ви позволява с лекота да избирате различни цикли, програми, скорости и други елементи на изпирането. По-важното е, че прави това автоматично, само с едно докосване, благодарение на своя Auto Optimal Wash. Просто заредете прането си и докоснете бутона старт. Четири сензорни технологии набират информация за Вашето пране – размер, необходимо количество вода и перилен препарат и степен на замърсяване. На базата на тази информация пералнята избира програма за оптимално изпиране. Нещо повече – увеличава времето на пране или изплакване, за да гарантира, че дрехите Ви са винаги идеално чисти.

Вземете максимума от своя ден
Samsung решава проблема с плана за деня, който се подчинява на прането – трябва да си бъдете вкъщи, за да пуснете пералнята, да изчакате цикъла и да извадите дрехите, които в противен случай придобиват неприятен мирис. Пералнята Crystal Blue е с функция Smart Control, която Ви позволява да контролирате и наблюдавате Вашата пералня дистанционно с помощта на смартфон. Независимо къде се намирате – вкъщи или на километри от дома, можете веднага да включите или да спрете Вашата машина, да следите избора на програма, оставащо време и финалните аларми. Имате пълен контрол.

Премахнете напрежението
Samsung отделя голямо внимание на дизайна на вратата на WW9000, за да гарантира, че тя осигурява лесен достъп и предоставя максимален комфорт. Ползите от дизайна са потвърдени чрез серия от ергономични тестове*. Резултатите показват ясно, че вратата, поставена по-високо и направена по-широка от тези на конвенционалните машини, изисква по-малко навеждане, по-малко странични усуквания и въртене на главата при товарене и разтоварване, което води до снемане на мускулното напрежение с 28%. В същото време 45-градусовата позиция на дръжката намалява товара върху горната част на тялото и китката, което води до подобряване на мускулното напрежение в тази област на тялото с 33%. Ето как товаренето и разтоварването на прането е напълно комфортно и става на практика без усилие, като същевременно намалява риска от болки в гърба или друго мускулно изтощение.

Грижете се за дрехите, които обичате
Samsung отчита факта, че в гардероба на съвременния човек има много различни видове тъкани и хората инвестират в това да изглеждат най-добре. Samsung WW9000 е с множество специализирани цикли, които помагат да се грижите правилно за различните тъкани, включително вълна и деним. Грижата за любимите Ви дрехи вече не е нещо трудно или неясно.
Натовареният семеен живот включва най-различни дейности и всяка от тях увеличава работата на пералнята. Пералнята Crystal Blue  има шест специални цикъла, проектирани да премахват различните видове трудни за почистване замърсявания и петна. Например опцията "Градинарство" почиства петна от трева и кал, докато цикълът "Готвене и хранене” се занимава с неприятните петна от храна и мазнина. Други специални цикли са "Хигиена", "Активен спорт", "Активни деца" и "Работа и ежедневие". Каквито и проблеми с прането да имате, WW9000 работи здраво, така че Вие можете да се съсредоточите върху по-важните неща.

Наслаждавайте се на необикновена придобивка
Представете си перална машина, която излъчва елегантност и ергономична изисканост и единственият й видим елемент е нейната голяма врата в дълбоко кристално синьо (Crystal Blue), която примамливо пречупва светлината, за да създаде спектър от цветове. Ненужните линии са заменени с гладка повърхност и естествени извивки. Ползвате опростен LCD сензорен екран вместо неприятните бутони. Би било жалко да скриете тази машина далеч в мокрото помещение.

Радвайте се на най-добрия резултат от пране без усилия
WW9000 разполага и с известната ecobubble™ технология на Samsung, която позволява по-мощно почистване на значително по-ниска температура на водата. Тя генерира мехурчета, които се разтварят и активират препарата, така че той бързо прониква във всяка фибра на плата и премахва мръсотията и петната лесно – измиването в хладка вода (15℃) е също толкова ефективно, колкото в топла.

Създадена да издържа
Важно е, че Crystal Blue разполага с добра Samsung технология, за да гарантира, че е осигурена издръжливостта й във времето, която бихте очаквали. WW9000 има Digital Inverter технология за намаляване на вибрациите, които не само са компромис в представянето, но също така са предпоставка за износването на машината. Това гарантира, че Crystal Blue e създадена за отлична работоспособност и издръжливост. Нещо повече, технологията също така гарантира, че машината е толкова тиха, че дори няма да забележите, че е включена.
Пералнята Samsung WW9000 е изключителен домакински уред, който отразява днешния начин на живот. Тя прави прането по-лесно, по-бързо и по-удобно, така че да посвещавате повече време на нещата, които наистина обичате.
Samsung Crystal Blue може да се открие в търговската мрежа на Техномаркет, Зора и Техмарт в различни варианти като обем пране и цени. Освен серия 9000, Samsung предлага и модели от серия 7 и серия 8.

Тестовете бяха проведени от екипа по изследователска и развойна дейност на Samsung през януари 2014 на базата на сравнение на WW9000 с конвенционалните перални машини.

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...