1512462ReCheck ви кани на уъркшоп на тема "Блокчейн на практика" на 8 ноември 2018 г. в София. Събитието има за цел да подготви ИТ компании и традиционни индустрии за реално прилагане на блокчейн и извличане на стойност в краткосрочен план. Фокусът е върху възможностите и предимствата на технологията, както и предоставянето на доказани инструменти и блокчейн инфраструктура .

Събитието ще протече в две основни направления - "Business track"  и "Technical track".

Бизнес

Това направление ще демонстрира за какво е подходяща блокчейн технологията и как може да бъде използвана сега. С конкретни работещи примери ще бъдат показани силните страни на блокчейн и потенциала й да автоматизира процеси, да намали разходи и да увеличи нивото на сигурност. 

Технологичен

Участниците в това направление ще получат в синстезиран вид опита, инструментите и утвърдените добри практики от водещ български блокчейн инженер.

При записване до 10.10.2018 присъстващите ще могат да ползват намаление за ранно записване, а желаещите да използвт намление от цената редовния билет могат да го заявят от техния промоутър или да изпратят мейл на Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

Цялата информация за събитието и формуляра за участие може да намерите тук:

https://recheck.io/seminar-blockchain-businesses/

Вижте още: