Кампаниятаи церемонията по награждаването се провеждат под патронажа на Президента на Република България Румен Радев

От 8 октомври, започва регистрацията за участие в конкурса „Наградите на БАИТ” за 2018г. за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии (ИКТ).

Регистрациятае безплатна и ще бъде отворена до 24.00 ч. на 14януари2019 г.включително на http://bait-awards.bg/pages/Registration/.

В конкурса могат да участват компании, регистрирани в България по българското законодателство, български организации и институции, лица и екипи, работещи за тях. 

За 8-ма поредна година БАИТ ще връчи 11 награди в различни категории за принос в развитието на информационните и комуникационните технологии. 

Това издание на конкурса ще определи носителите на отличия в следните категории: Образователна награда, Младежка награда, Журналистически принос, Държавна администрация, Общинска администрация, StartUp Компания, Успешен български ИКТ продукт, Значителен корпоративен ИКТ проект, Компания-новатор в използване на авангардни ИКТ решения, Компания с най-голям принос за популяризирането на имиджа на българската ИКТ индустрия по света и Награда за специален принос.

Наградата за специален приноссе връчва по решение на журито, чрез вътрешни номинации, като за тази категория не се подават кандидатури. 

Победителите във всяка категория ще получат ваучер от Сиела Норма, за чиято стойност могат да закупят книги в книжарници Сиела. Предстои обявяването на още предметни награди, които партньорите на конкурса ще предоставят на победителите. 

Последните 7издания на конкурса на „Наградите на БАИТ”се провеждаха под патронажа на Президента на Република България. Пълна информация за победителите в отделните категории по години може да се види тук

Наградите ще бъдат връчени на официална церемония през м. февруари 2019 г

Вижте още: