Приключи първият етап на потребителската класация “Любимите марки”, в която Samsung бе номиниран за участие в три продуктови категории

Samsung е най-предпочитаната марка на потребителите, когато става дума за черна техника, смартфони и телефони и на второ място по отношение на бяла техника и уреди за дома. Това посочват резултатите от първия етап на единствената у нас потребителска класация „Любимите марки”, който приключи преди дни.

В класацията се включват 34 продуктови категории, като класирането се провежда на базата единствено на потребителско гласуване в три етапа. Първият етап стартира на 12 май. На базата на предпочитанията на повече от 6000 потребители бяха отличени топ 6 бранда във всяка от продуктовите категории.

Samsung заема водещото място в категория ЧЕРНА ТЕХНИКА, следван Garmin, Kenwood, HP, Epson и Lenovo. В топ 6 на отрасъл БЯЛА ТЕХНИКА Samsung заема второто място след Diplomat, следват Теси, Palson, Елдом и Delonghi. В категорията СМАРТФОНИ И ТЕЛЕФОНИ Samsung отново е на челната позиция, като след него се нареждат Sony, IPhone, Alcatel, Nokia и LG.

Вторият етап стартира днес, 4-ти юни и ще продължи до 14 юни, като в него ще бъдат избрани Топ 3 марки по категории, които ще продължат напред в надпреварата. Третият етап на класацията стартира на 16 юни. Той ще определи марка №1 във всяка категория, както и любимата марка на потребителите, събрала най-много гласове през трите етапа на гласуването.

Вижте още:

Държавата започва обсъждането на възможностите за изграждането на консолидиран платежен механизъм за компенсиране на производителите при форсмажорни обстоятелства. Това се...