VIVACOM и LG представиха новия LG V10VIVACOM и LG Electronics представиха най-новия смартфон LG V10, разработен с максимална креативност.

Събитието се състоя в шоу рума на водещата марка в озвучителните системи Bang&Olufsen на ул. „Оборище“ 10, където гостите се насладиха на красивия звук, характерен за LG V10. Иновативният модел беше представен от Димитър Вълев, Мениджър мобилни комуникации в LG Electronics България и Стефан Хинков – Старши мениджър Услуги за частни клиенти.

Поп певицата Нора Караиванова от Music Idol, Сезон 2, зарадва всички присъстващи, като изпълни своя хит „Розови очила“, докато се наслаждаваше на новия апарат.

Първият смартфон на LG от V серията е създаден, за да осигури на днешните потребители богато мултимедийно изживяване.

Моделът е оборудван с 5,7-инчов QHD IPS Quantum дисплей, който увеличава продуктивността без да оказва влияние върху живота на батерията.

VIVACOM и LG представиха новия LG V10Гостите имаха възможност да се запознаят отблизо с елегантния дизайн, двойната предна камера и ръчен режим на видео заснемане.

LG V10 възпроизвежда HD музика с 32 bit Hi-Fi DAC качество, благодарение на разработки от ESS Technology, които за първи път се поставят в мобилно устройство. Смартфонът постига това чрез семплиране на файловете със стандартна разделителна способност в 32-битов Hi-Fi формат.

Иновативният LG V10 дебютира ексклузивно в магазините на VIVACOM от 27-ми януари 2016 г. с всички актуални планове SMART, които в момента предлагат 2 пъти повече минути и 3 пъти повече мегабайти. Цените на устройството започват от 39,90 лв. на месец. Само в магазините на българския телеком LG V10 ще се предлага с подарък висококачествени Bluetooth слушалки – LG Tone Ultra.

Вижте още: