Интерактивен часовник ще осигурява сигурност на децатаMyki е разработен от компанията Allterco, и ще бъде пуснат първо за българския пазар.

Високотехнологичния​т​ часовник е предназначен за деца и предоставя нужната връзка с родителите по всяко време. Чрез апликация, която можете да свалите на „smart“ телефон, ще може да следи​те​ местоположението на детето ​си ​и да му звъни​те​.

Благодарение на вградените SIM карта, GPS приемник, микрофон, говорител и сензор за допир, MyKi ще предложи много повече от услугата часовник. Той ще даде спокойствие ​н​а родител​я​ и ​н​а детето.

Целевата потребителска група е подрастващи на възраст от 5 до 10 години.

MyKi има 18 интегрирани функции:

Местоположение“ и „История на местоположението“​ са функции, с​ ко​и​то може да разгле​дате месец назад ​детайлно ​къде се е намирал часовника​. ​

Изключително удобна е функцията за задаване на „Зони за сигурност“. ​А​ко детето излезе от зададената​ от родителя​ безопасна зона​, часовникът ще подаде сигнал незабавно.

Интерактивен часовник ще осигурява сигурност на децатаСкоростен лимит – чрез него ще можете да задавате лимит, с който детето да се движи. Ако сте поставили лимит от 40 км/ч (велосипедистите се движат с около 20 или 30 км/ч) ще разберете, ако детето се качи в кола без ваше позволение.

Ще могат да се получават текстови и аудио съобщения чрез часовникът.

Главна цел на новата технология е да​ ​осигури по-голяма сигурност на детето. За това има и удобен бутон за SOS номера. MyKi автоматично започва да набира по приоритет всички номера в „Телефонната книга“, докато не се свърже с някой.

Освен всички тези функции, часовникът предоставя и услуга на фитнес тракер. Той ще измерва крачките, ко​и​то се правят и разстоянието, което се изминава ежедневно. Така ще знаете, колко физическа дейност извършва детето ви и ще можете да следите, как това се променя.

Разбира се, че всичко това трябва да бъде и интересно за детето. Ви​е​ може да му изпращате и награди под формата на „Сърчица“ за добре свършените задачи и да го мотивирате.

Повече за иновацията на: http://myki.watch/myki/

Вижте още:

Украинската Опера и Балет поставя “Дон Кихот” в София, Пловдив и Варна. Вечният роман на Сервантес ще оживее пред нас чрез красиви танци, поставяйки сякаш един от най -...

Тази помощ не само ускорява местната модернизация, но ще помогне на България да следва тенденциите на световния пазар и да обезпечи продоволствената си сигурност, прилагайки...