Решението за безкомпютърна платформа предлага всичко в едно и опростява създаването на digital signage и процеса по неговото внедряване


Samsung обяви старта на второто поколение Samsung Smart Signage платформата (SSSP), по-добрa и по-добрe интегриранa Digital Signage платформа от първото поколение. При въвеждането си в началото на 2013 г., първото поколение на SSSP беше първата по рода си такава платформа за решения за дисплеи за Digital Signage. Второто поколение SSSP предлага по-голяма мощност и подобрена функционалност, като премахва нуждата от външни мултимедийни плейъри и опростява процеса на подготовка за дистрибутиране на съдържанието – така спестява време и пари както на системните интегратори, така и на крайните клиенти.

Подсилена производителност на хардуера

Второто поколение SSSP се захранва от четириядрена System-on Chip (SoC) процесорна технология, която осигурява два пъти повече процесорна мощ в сравнение с първото поколение SSSP – повишавайки производителността, удобството, лесното използване и гъвкавостта. Вграденият Wi-Fi модул дава възможност за по-удобна мобилна система за управление на съдържанието и опростен процес на работа. (За екрани с възможност за второ поколение SSSP, дисплеите Samsung DBD Серия не включват вградена Wi-Fi функционалност.) Различните потребители могат безжично да управляват, планират и възпроизвеждат съдържание на Samsung Smart Signage от мобилно устройство. Вградената Wi-Fi свързаност дава възможност за лесно качване на съдържание и незабавно възпроизвеждане. Съдържание от мобилно устройство може да се качва на Samsung Smart Signage и да се възпроизвежда веднага или да се задържи в готовност, за по-късен етап, когато е необходимо.

Повече възможности за използване

С новото решение може да се създава персонализирано съдържание с възможност за избор от предварително направени шаблони, до редица вертикални сегменти, използвайки уеб базиран инструмент за авторство. По този начин създаването на съдържание е по-удобно, отколкото при всяко предишно решение. А за още по-голямо удобство при разработването на съдържание, предварително направените шаблони идват с възможност за хоризонтална и вертикална ориентация и включват опции на изображения с висока резолюция. Съдържанието може да се възпроизвежда от различни източници, включително от самото устройство, през Wi-Fi или от USB благодарение на лесното за използване вградено решение MagicInfo на Samsung за управление на съдържанието, както и на решението за Digital Signage media player-on-chip. Нов сензорен начален екран осигурява директен и лесен достъп до най-често използваните функции за допълнително улеснение при работа с дисплея. Второто поколение SSSP също опростява дизайна и внедряването на съдържание, като например чрез използването на изглед „картина-в-картината“ (PiP), който може да бъде разширен, за да обхване повече от 50 процента от екрана – огромен напредък в индустрията.

Опростено свързване & настройка

Оборудвана с вътрешен мултимедия плейър и софтуер за управление на съдържанието MagicInfo, подобрената SSSP платформа предлага и възможността за добавяне на интерактивна безкомпютърна тъч рамка, безкомпютърно управление на видео стена и бекомпютърна DataLink поддръжка – предоставяйки допълнително удобство и подобрени възможности. За лесно и рентабилно управление на видео стената, до 50 дисплея могат да бъдат обслужвани от една-единствена конзолна функция на сървъра на платформата и настройки направени чрез USB. Няма нужда от отделен SBB (Set-Back Box), конзола за PC или мрежова връзка. Просто Samsung Smart Signage посредством DisplayPort интерфейс системата се настройва и чрез използване на вградената Wi-Fi сързаност желаното съдържание може да се публикува на самите екрани.. За да се опрости управлението на мобилно съдържание, фирмите могат да показват съдържание и директно от мобилните си устройства с помощта на мобилно приложение – включително лесно качване на съдържание и мигновено възпроизвеждане чрез безжична връзка.

Второ поколение SSSP – Спецификации на продукта

Модели

DHD, DMD, DBD, UED и UDD-P серии дисплеи

Процесор

1GHz четириядрен CPU

Памет

1.5 GB DDR3 двойна 48-битова памет

* DMD, DBD серията има 4GB обща и 2GB налична

Съхранение

8GB памет(2GB заета от O/S, 6GB Available)

Wi-Fi

вграден WiFi*

*Изключвайки дисплеите DBD серия

Digital Signage Solution

Тънък и лек Samsung Smart Signage с вградени MagicInfo (Шаблон, Мобилно приложение)

Вижте още: