1115093 Истинският живот в Африка показа в лични снимки известният български специалист по дерматология д-р Радина Денкова. Нейното пътуване в Кения е запечатано в атрактивни фотоси, в които тя се среща с един напълно различен стил на живот.


В пътуването е включено и сафари в Националния парк Цаво. Поглед отблизо към “големите 5” на Африка, към вълнуващата природна среда и неповторимите гледки на девствените африкански плажове.

Д-р Денкова е завършила медицина през 1990г. До 1994г. специализира дерматология. Работила е 15 години в Пета градска болница, като последните две години като началник на кожното отделение. От 1999г. е специалист дерматолог венеролог. Има 6 месечна следдипломна специализация в областта на здравния мениджмънт. Специализира в областта на козметичната дерматология в Бон, Париж и Виена. Член на Европейската академия по дерматология и венерология, Асоциацията на свободнопрактикуващите дерматолози и Българското дерматологично дружество.

Ето и някои от снимките, които тя публикува от вълнуващото пътуване в Африка:

alt

alt

alt

alt

alt
Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...