Албена се представи в Лондон като тенис дестинация

Туроператорът „Фламинго турс“ организира заедно с търговското аташе на България във Великобритания Красимир Киряков презентация на курорта Албена като тенис дестинация. Представянето се състоя вчера в посолството ни в Лондон, на което присъстваха над 40 представители на тенис клубове и туроператори от Англия. Туристическата компания е собственост на „Албена“ АД.

„Подобна инициатива се прави за първи път и това е голяма реклама за туризма и възможностите, които предлага България като тенис дестинация“, заяви Красимир Киряков. Според него страната ни има голям потенциал да организира световни състезания и турнири.

Курортът Албена разполага с модерен тенис център, който отговаря на високите стандарти на Международната тенис федерация (ITF), каза Станислав Стилянов, ръководител „Реклама и връзки с обществеността“ в „Албена“ АД. Центърът предлага 22 открити и 3 закрити тенис корта. Комплексът има професионални треньори по тенис и отлични условия за организиране на турнири, лагери и състезания от различен тип. Сред основните партньори на Албена е Dreisam tennis academy – германско тенис училище за професионални и хоби играчи.

Вижте още:

„Старият дъб“ е специално място. Това не е само последната оцеляла кръчма, но и единственото останало обществено място, където могат да се срещат...