Каква небрежност към историята!
Нацистка Германия се появява тогава, когато се подписва Версайският договор след Първата Севтовна война, който поставя Германия в условия на пълна нищета и мизерия.

Сега, Русия е предизвикана без да се направи подробен анализ как да се пипа внимателно на международната дипломатическа арена, особено имайки предвид, че Русия вече не е тази на Елцин, а на човек от КГБ, който мечтае за възраждане на СССР.

Изненадан съм, че САЩ, която владее изкуството на "анализ и стратегии" е оставила нещата да стигнат до война. Ясно беше, че разковничето на един световен конфликт ще бъде Украйна!

Сега е късно да се правят анализи за Путин и неговото обкръжение - войната е факт и хора умират заради липсата на мисъл в лидерите на Европа и САЩ, и заради маниакалната същност на Путин! Детето бе изхвърлено с мръсната вода!

В този случай съм почти убеден, че светът ще се съгласи на условията на Путин, защото той еднолично държи бутона за ядрена атака! А светът не може да си позвили ядрена война!
 
Сега САЩ и Европа трябва да впрегнат с всички сили своите "дипломатични" способности, защото всеки час падат бомби и ракети над главите на мирни и беззащитни граждани!

Вижте още:

На 5 август 2022 г. Обединена българска банка (ОББ), част от белгийската финансова група KBC, и Националният гаранционен фонд (НГФ), част от групата на Българската...